Přejít na výpis diskuzí

Petr Němec

OSOBNOST 26.4.2010 
32 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím všechny zůčastněně.Sháním texty písní Petra Němce,nemáte někdo tip.Moc děkuju za info,
  • Včera v ostravské ČEZ Aréně jako host Petr Němec nebyl,škoda. Takže tomu koncertu jakoby něco chybělo, pro mne hlavně v podání obou Kůň bílý... Jinak koncert jak jinak než úžasný, zdravím všechny ostravské patrioty...Hanka
  • Přání

Milý Petře, přeji všechno nejlepší k Tvým kulatinám, pevné zdraví a velkou radost ze života. Což takhle i návrat na hudební výsluní? :-)....
    • Re: Přání

Děkuji za přání.Občas se někde objevím a budu se snažit,aby toho bylo více.
  • Petr a Marie

Říkejte si co chcete, ale hlas Petra Němce a Marie Rottrové patří k sobě a nikdy to nic nenahradí. Vzpomeňte si na "Opatruj svých sedmnáct" nebo na "Zlom vaz" a další a další. Od Petra se mi - kromě desítek ostatních - líbí i písnička, kterou už asi v životě neuslyším a vlastně ani neznám její název. Buď se jmenuje "Talisman," nebo "Převozník u Mléčné dráhy."
    S pozdravem "Flamingo je jenom jedno" Mirek
  • Petr a Marie II

Ještě k předešlému příspěvku. Kdo chcete slyšet čistokrevný Flamingo, tak si pusťte písničku "Oči." Je to opravdový koncert pro Petra a Marii. Dá se to sehnat na cédéčku a je to zážitek.
    Mirek
  • náhedou jsem si petra pustil s marií - bomba
  • dáte mi prachy? *14*
  • PETR NĚMEC
    včera na koncertu M.Rottrové v brněnském Mahenově divadle VYNIKAJÍCÍ
    výkon a skromné vystoupení.Jste VÝTEČNÝ zpěvák a s paní Marií Vám to navíc parádně ladí.S úctou Karel KONRÁD
    9.10.2017
  • ...vsetko najlepsie k narodeninam *3* *14* *4* ...neskutocne krasne Ranní loučení s Marii Rottrovou...
  • přání

Milý Péťo
    Přání k Tvým 60tinám všechno nejlepší
    hlavně zdraví,štěstí a dobré pohody.
    *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Re: přání

Děkuji opožděně za přání k narozeninám a i Vám přeji hodně štěstí a zdraví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit