-
Ahoj Petr Novodný je skvělí bavič každou sobotu koukám na DOBROTY a i opakovali NOVOTY. *4*
-
Dobrý den, vůbec nesouhlasím s výrokem pana Babáka o Židovi Fischerovi. Považuji však za daleko horší Novotného slova o tom, ža Pan Babák je ko..t. Takovýmto způsobem bohužel diskutuje většina lidí pod články na různých serverech. Jak můžeme doufat, že politická kultura se pozvedne, když národ reaguje tak, jako pan Novotný?
-
je smutné,kolik nenávisti vuči člověku který jako jeden z mála umělcu ,si dovedl dělat srandu ze sebe.jo,česká závist je neskutečná.ted když je nemocný,tak kdejaký debilní havloid do něj kope.ti co nejvíce řvou,nikdy v životě nic nedokázali.
jeho syn,dělá to co dělá.to že se strefuje do některých tzv.celebrit je jen správné.na pseudo umělce platí jen hrubost a neucta.
petře,hodně sil v boji s nemocí. -
Tak že - vše nejlepší k narozkám , brzké zotavení a návrat !
I po létech vzpomínáme na Stalidu - bylo to moc fajn !
Jezdíte tam ještě ? Hezký slavnostní den !
L+M Něrgešovi
( Largo24@seznam.cz ) -
zlatá podkova
Vážený pane Novotný,při revizi své fotodokumentace jsem našel foto z akce,která se kdysi pořádala v Pardubicích pod názvem "zlatá podkova".Jsou toho fotky z 1.ročníku a je na nich skupina "FEŠÁCI".Máte-li o ně zájem,prosím kontaktujte mě na uvedený e-mail. -
Vážený pane Novotný
Před časem v televizi v pořadu jste říkal, že se Vám sešlo mnoho jehel na starší gramofonové desky. Mám mnoho gramof. desek s Werichem, Cortezem, Vašíčkem a jiné. Ráda bych si je přehrála, ale bohužel nemohu sehnat jehly. Můžete mě poradit, kam bych se mohla obrátit. Děkuji za ochotu.
email: alelin@seznam.cz
Korespon.adresa: Alena Kolomá, Smetanova 807, 56501 Choceň -
Pan Novotny, co hovorite na toho spratka co ste vychoval?? Ako som pisala bozie mlyny melu.. a moze on hovorit co chce... Ze spi spokojne,, su to slova.. . a prave preto ze nespi spokojne, tak o tom hovori...