Přejít na výpis diskuzí

Petr Pilát

OSOBNOST 10.2.2007 
58 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OU jheee

*7* no nevím,jak sem si to tu pročítal ,, ste docela řízoni no *15* *1* ,, jako Pilouš je dobrej a když ve 14-15 skočil becka tak to sme všichni zírali,, ale tedka je spíš lepsí pruměr.,..
  • pilat

mno ale znam i hezci kluky!!!!! *14*
  • pilat

No to je proste nas Pilnik....hej v gladiator games to nekterym poradne nandal.... Nejvic vzpominam kdyz byl ve Svedsku 2-by *3*
  • znám jeho ségru......

znám jeho ségru chodí se mnou do školy ¨je to frajer ,ale tak úžasnej mi nepříde *3*
  • klarinkadc

Jedině Péťa

On je strašnej frajer upe kunďák největší. Na něj nikdo nemá *14* Nejvíc ho žeru upe krásnej je.*14* *14* *14* Jinak freestyle motocross je nejlepší sport každej rok jezdíme na Bezinku kde má Pilník svoji show takže upe nej. *14* *14* Žeru ho krasavce. Proč není takejch kluků víc. Hned bych si jednoho vzala
  • henyskak

muck

Tyfee upee ho lovuju.*14* ..mocc krásnejj klucina ...je fakt BORECC *5* *1*
  • Petr

Ty vole ten Petr to je fakt borec :D na to ze je docela mladej fakt borec ''Pilnik'' slusny jmeno :D jj Petr dela dobty triky zavidim mu to :D ma i pekny hadry atd.. *4*
  • Ouu

Hej on je sladkeeej teďka jsme se na ňěho dívali v telce upe boreec klásnéj já se asi podělám ouuuuuuuuuu a taky vyhrál ze všeech:-) *14* *14* *14* Nevím ale bylo to cosy Gladiátor bo co a vyhrál meč *15* *15*
  • vodka-s-dzusem

simicqa@seznam.cz

*vzOr dOkOnalOsti =c*
    *sežrala bych hO.. =0*
    ...prOč je takejch kluků tak málo..? =(
    týpek* ;)
    žeru ho--maximálně =0**
  • cancenkaa

Je dobréj

Já s tátou jezdíme na free style ale letos sm nebyly...a když sem tam byla poprvé tak plácal lidi a mě vynechal tak mi hodil rukavici =))))mám jí doma =D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit