-
OU jheee
*7* no nevím,jak sem si to tu pročítal ,, ste docela řízoni no *15* *1* ,, jako Pilouš je dobrej a když ve 14-15 skočil becka tak to sme všichni zírali,, ale tedka je spíš lepsí pruměr.,.. -
pilat
mno ale znam i hezci kluky!!!!! *14* -
pilat
No to je proste nas Pilnik....hej v gladiator games to nekterym poradne nandal.... Nejvic vzpominam kdyz byl ve Svedsku 2-by *3* -
znám jeho ségru......
znám jeho ségru chodí se mnou do školy ¨je to frajer ,ale tak úžasnej mi nepříde *3* -
Jedině Péťa
On je strašnej frajer upe kunďák největší. Na něj nikdo nemá *14* Nejvíc ho žeru upe krásnej je.*14* *14* *14* Jinak freestyle motocross je nejlepší sport každej rok jezdíme na Bezinku kde má Pilník svoji show takže upe nej. *14* *14* Žeru ho krasavce. Proč není takejch kluků víc. Hned bych si jednoho vzala -
muck
Tyfee upee ho lovuju.*14* ..mocc krásnejj klucina ...je fakt BORECC *5* *1* -
Petr
Ty vole ten Petr to je fakt borec :D na to ze je docela mladej fakt borec ''Pilnik'' slusny jmeno :D jj Petr dela dobty triky zavidim mu to :D ma i pekny hadry atd.. *4* -
Ouu
Hej on je sladkeeej teďka jsme se na ňěho dívali v telce upe boreec klásnéj já se asi podělám ouuuuuuuuuu a taky vyhrál ze všeech:-) *14* *14* *14* Nevím ale bylo to cosy Gladiátor bo co a vyhrál meč *15* *15* -
simicqa@seznam.cz
*vzOr dOkOnalOsti =c*
*sežrala bych hO.. =0*
...prOč je takejch kluků tak málo..? =(
týpek* ;)
žeru ho--maximálně =0** -
Je dobréj
Já s tátou jezdíme na free style ale letos sm nebyly...a když sem tam byla poprvé tak plácal lidi a mě vynechal tak mi hodil rukavici =))))mám jí doma =D