-
jeste se pochval jak jsi hodny clovek, jak vsem pomahas,, jaky si lidsky clovek , ze by te melo Brno cele milovat, jsi nejlepsi nejuzasnejsi clovek na svete vsichni te musi milovat *2* *2* *2*
-
-
třeba jako fanynk nebo balsamo
-
-
petr sebl pomaha onkologii
celorepublikove turne fotoobrazu Petra Šebla je na mesic duben k videni ve meste Adamove .
obrazy Lindy Rybove, Vlasakove, Antalove aj muzete obdivovat v mestskem kulturnim centru. -
Šebl má na svědomí daleko více lidí, než 30, moc dobře to ví !!!!!!!!!!!!
-
Zajímalo by mne, kde v Železné Rudé ma ten Šebl výstavu? Jak tady v novinkach uvádí? A taky, jestli z prodaných fotografii, jak tady *1* *1* *1* *1* tvrdi *1* *1* *1* odvede dane? Nebo je to zase jako vzdy 1* *1* *1* lež?
-
vystavu nema nikde a ani uz nebude... zelezne rude to ma tak maximalne u jehi sestry kreta se tam vdala...
-
zlodej podvodnik a neplatic,, prosim pozor na nej.. vyucil se zbrojarem,, nedavno si koupil maturini list na soukrome skole.. a vetsinou klietni okrade... na jeho strance jsou firmy ktere nikdy nefotil.. lze a lze .. kde muze..
-
Nepomlouvaji jen rikaji pravdu, ,a neni jich par .. ale aspon 30 lidi .. co sem pisou ,, takze si jako jedina fanynka, , nebo jsi ten píčuuus šebl ty ...
-
Nechala jsem se fotit od Petra Šebla v akci "focení pro radost"
Musím všechny varovat, fotky dopadly vážně strašně.
Většina snímků byla rozmazaná a nedalo se vybrat nic pěkného.
Nechápu, kam chodí tento člověk k těm honorářům, které po lidech chce.
Dávejte si všichni pozor na Petra Šebla, který si říká fotograf.
Fotí a chová se jak malé děcko. -
-
petr je nejlepsi fotograf
-
no a jaka jsi potom ty kdyz jsi se nechala jak rikas oblbnout od maleho decka......iq...nulaas
a -
-
Petře, oblbnout jsem se nechala, ale vysledek tve "prace" si nenecham si to pro sebe. To jsem nevedela ze lzes, ze vubec nejsi fotograf atd. Nevystavil jsi mi ani účet ani fakturu za tu svoji "práci" a nebyl jsi u toho focení sám.......
-
-
davejte se si pozor na tecso.billu.albert aj....koupila jsem si u nich flasku vodky a strasne jsem se opila...a videla jsem vsechno rozmazane..bylo od tech retezcu nezodpovedne a neprofesionalni ze me prodaly tu flasku...meli s tim pocitat ze se ozeru a budu psat ptakoviny...a za ty penize...m jsou to hajzly a darebaci....
-
-
Pan Šebl chtěl dat najevo, že všichni, co mu tady pisi svoje strasné zkušenosti s nim, jsou hlupaci.
Cetla jsem si tu diskuzi tady a věřím, ze cely zástup lidi ma velice spatnou zkušenost s tímto člověkem.
A všechny ty negativni věci, co se tady pisi, jsou pravda a svědci o tom, ze se mu zase tak "nedaří" , jak o sobě vykládá. -
Petr Šebl neboli vodka? Petře kromě fotografování také to psaní ti nejde... ve slově hajzli se nepíše tvrdé Y.
Typický příklad jak chtěl Petr připodobnit, že od fotografa je normální obdržet strašné fotky, tak je normální se po alkoholu opít. Petře - po vodce je každý opilý, ale když si zákazník zaplatí slušné peníze za fotky, které jsou pak na vyhození, je to tragedie *16* *16* *16*
-
-
-
Tak 1. Nikdy jsem pro Šebla nepracoval,, prosil me at mu pomuzu rozjet jeho praci,, takze jsem jako OSVC,, pro nej hledal zakazky a docela uspesne,, a zatim mu neskodim ,ale dluzi me penize , a pokud nezaplati , tak samozrejme vyuziji veskere prava , ktera tahle republika ma k tomu , abych je dostal zpet.. a vse co se o nem pise tady je pravda, takze jsem prvni neanonym,, a klidne Vam dam sve cislo 739359012..Na kazdou svini se vari kotel ...
-
-
no volal jsem ti dusane ale jsi docasne odpojeny ..asi nemas na tel....asi jsi petra okradl malo tak jsi nastvany mel jsi byt s nami na slovensku ale misto toho jsi byl hrat golf *16* *16* *16* *16* *16*
-
hozaku jsi ubohy spinavy smejd.co pouze parazitujes na lidech a osamelych zenach...tata tam kdesi na vesnici te malo rezal...zaplat dluhy a zacni pracovat
-
drahy dusane,musim reagovat .uz vime kdo pise ty skarede pomluvy.mluvil jsem s petrem a nikdo ti nic nedluzi...pracoval jsi pro neho rok.jako produkcni a potrztaska nez te vyhodil pro neschopnost.na cislo ti volam,ale asi je vypnute pro neplaceni.posdni dobou zijes jen z toho co ti nejaka chudera co oblbnes zaplati,a dokud te necha u sebe bydlet,opustenych ,starsich a naivnich zen je dost,prestan petrovi vyhrozovat, muze se stat ze tvuj praseci oblicej nekdo zdeformuje.
i ja zde telefon klidne dam 604 6747653 vrat se do velehradu,zaplat sve dluhy a podvodne uvery I to co dluzis byvalym kamaradum na golfu a pis si co chces a kam chces,,,,,do mrtvol se nekopa michael kusrakov -
Zapomněl jste napsat, že vše, na co si tady lidé stěžují - je pravda.
Protože to, co si tady píše Petr Šebl pod různými jmény (milenka, lucie vacholava, kristy apod.) pravda očividně není!!!!!
-
-
byl viden s miss DEDIKOVOU
NA KONCI TYDNE JSME VIDELI FOTOGRAFA PETRA SEBLA NA PARTY V PRAZE V HOTELU REZIDENCE.BYL HOODNE V POHODE A FOTIL NAS DEKUJEME LUCKA A HANA *4* *4*