-
Koncert
Ahoj,
slyšela jsem, že bude koncert k 25. výročí úmrtí Petra. Vím, že zahynul v červenci, ale organizátorka (Petrova milenka) plánuje koncert na podzim - září nebo říjen. Jestli na něj někdo vyrazíte, dejte vědět, jak se vám líbil. Já už teď vím, že se na něj nedostanu (plánovaná operace) a hrozně mě to mrzí. Ale chystám se na konci července do Aše položit květny Petrovi na hrob. -
Zpevak, ktery uz nikdy nezestarne, kdyby zil pomohl by mozna i Ivete. Jak to s nimi bylo vedeli jenom oni dva. Co se stalo nejde vratit zpet ale ztrata cloveka jako je Sepesi, velka skoda. Dekujeme Peto.
-
-
Spevák nič moc bol Sepéši aj hlas mal, keď spieval ako gay
-
-
Nepoznal som Petra ale mal krasny hlas škoda ho. Škoda každeho človeka ktory zomrie v mladom veku ale každy ma svoj osud. Nech mu je Boh milosrdný a nech Spasý Jeho Dušu. Rád si puštam pesničky Petra a Ivety.
-
krásnej pár moc jim to slušelo
-
V době Petra a Ivety pubertáááá strašně mně jejich písničky braly *5* *5*
-
Petra mi chybí i dnes i když je to mnoho let ale stále na něj myslím chodil s braškou do školi na gymnáziu v Asi mě hrával na kytaru jako malí kluk Peto chybiš nám všem
-
A prečo má maďarské meno??
-
🤮
-
Bol aj ževraj gay
-
Milý Pétře,
no tak se tady musím přiznat,že jsem ho ve svých asi 16 letech tajně milovala....asi jako každá holka vté době,vypadal a zpíval dobře,dneska si pouštím jeho písničky a vzpomínám...bylo fakt krásný....péto,díky... *14*