-
Re: petr
wow.. Škoda že jsem na druhý straně republiky :((( ;-((( --v jihočeským kraji -
..
Péťo jsi skvělej♥♥♥ -
..
všechno nejlepší... :) -
Narozky
Vše nej.Prostě užij si svoje 20 narozky. -
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší Peto hodně štěsti a zdraví a at se ti dobře v tom zpěvu vede seš dobrej. -
♥
Všechno nej nej nej, Petře, zpíváš skvěle! Škoda, že jsi nevyhrál, seš nejlepší! =) -
Re: narozky
vŠECHNO NEJLEPŠÍ.mOC SEM TI FANDILA A BREČELE JSEM KDYŽ SI VYPADL.I LOVE YOU ♥ -
narozky
všechno nejlepší :) -
-----
Petko vše nej k narozeninám hodne nej nej lepší *1* -
k narozaninam
péťo přeji ti vše nej nej nej k tvým kulatym narozeninam :* -
Narozeniny
Zítra má Petr krásné 20. narozeniny. Srdečně mu blahopřejeme a snad bude mít
více štěstí a trvalou přízeň Múz. Moc jsme mu fandili a posílali hlasy.
Otavínka a spol. -
Re: Re: Re: DRZOUN....
Petr Ševčík je nejlepší!!!! -
Re: Re: Re: DRZOUN....
No jistě..ty jsi snad nikomu nefandila?Jako mě je to v celku ukradený,ale ze všeho nejdřív se koukněte na Haricha...pouze on postupuje jen proto jak vypadá..fajn zpívat umí,měla bych ho i ráda nebýt těch holek..A Ševčíkovi jsem fandila protože zpívat uměl - kdyby ne,nedostal by se tak daleko! -
Re: Re: DRZOUN....
A kdyby si nebyla jeho pošahaná puberťácká fanynka tak bys nebyla tak hluchá a uznala, že zpívá jak buzerant ;) -
A dost.. !
tohle není diskuzní fórum pro lidi co se nudí, a nevěděj roupama coby.. Běžte se raději škrábat v zadku, bude to pro VÁS užitečnější.. Petrovi pouze závidíte ;)
Tahle stránka je pro jeho fanklub, mimojiné pro lidi, kteří ho berou, kteří ho obdivují, a mají rádi..
A rozhodně tu nejsou vítáni arogantní namyšlení pitomci ;) Takže zdar, a běžte si prudit někam jinam.. Tady je to pro vás K.O. ;) -
Re: DRZOUN....
To říkáš poze z čisté závisti,kdyby jsi tomu rozuměl/a tak víš,že on zpívat uměl:-* -
DRZOUN....
...AROGANTNÍ HOVADO !!!§§ kdo ho zná,tak ví moc dobře o čem mluvím ! -
Re: Doplneni
jak muzes nekdo napsat negdo -
Re: Pan (skoro) dokonalý
btw pro zvedave a co to nevedej to znamena; byl to velky vul *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Péta
moc mě mrzí že už nebude petr
zpívat měl na finále