Přejít na výpis diskuzí

Petr Štěpán

OSOBNOST 13.11.2007 
38 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kamiiiiik

hezo

petr štěpán je dobrej herec a nej na tom je že ho znam osobne *15* *15* *15*

a kuknete se na profil jan apolenář je to taky moc dobrej herec!!!
    • cindy.92

Re: hezo

Hlavně se chlubit, že? *1*
  • Na nějakých fotkách mi Petr strašně připomíná Johnnyho Deppa *14* *14*
  • spike1

zpráva

je fakt boží *4* *5*
  • Nevíte někdo, co je to za snímek, má tady v galerii fotku, kde stojí někde ve sklepě?  ženě zezadu a líbá ji na ucho? Něco asi ze staré doby? Viděla jsem s ním asi všechno, ale tohle si úplně nevybavuji Díky.. 

• Jste super. Viděla jsem vás v Škola základ života, Dokonal svadbě (tam jste byl nej nej néééj!, Charleyova teta, Sněhurka a sedm trpaslíků, Sugar někdo to rád horké, My fair lady (ze zelňáku), Dvojitá rezervace, Ostrov pokladů, Čarodějky z Eastwicku, Hello Dolly, Brouk v hlavě. Je mi teprve dvanáct, ale do MdB chodím, častěji než všichni dospělí které znám dohromady.Sbírám podpisy od herců z mdb ale od vás jsem bohužel zatím nedostala, ale na 70. výročí založení mdb jsem byla metr od vás a pořád tomu nedokážu uvěřit. Moje pocity když si na to vzpomenu jsou asi takové:
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ HURÁÁÁÁÁ HURÁÁÁÁÁ HURÁÁÁÁÁ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit