Přejít na výpis diskuzí

Petr Štěpán

OSOBNOST 13.11.2007 
38 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • candie254

narozeninky

přeju všecko nejlepší *15* seš nejlepší divadelní herec *14*
    • Re: narozeninky

zrovna v den narozenin hrál Čarodějky v Brně a báječně si to užíval.
  • l.e.n.u.l.k.a

Birthday

Wše nej k narozkám *3* *14*
  • ;)

v žádný hře mě jetě nezklamal. je výbornej *3* *5* *3*
  • borec

tak sem sem přidala nějaký videjko a fotešky tohodle borca. snad se budou líbit. *3* *5* *3*
  • parket..a

na tý hlavní fotce mu to fakt sekne, nechápu proč má vlasy v ošklivce na krátko:-D
  • Ehm?

Lidičky, akorát jsem trochu nepochopila proč tu má Peťa ve fotogalerii fotku z Klarinetů na které je Jaco Jackuliak a Ivanka Vaňková .. *7*
    • Re: Ehm?

no to by mě taky zajímalo *15* *13*
      • Re: Re: Ehm?

Tak to někdo smažte, já nejsu registrivaná, já nemůžu *8* *1* by mě zajímalo která trubička to tam dala *1* a při tom má Štěpi takových krásných fotek, které tu stále chybí *4* škoda no *9*
  • skvělej herec

skvělej herec a krásnej chlap *8*
    • Re: skvělej herec

naprosto souhlasim
  • Petr Štěpán

Měla jsem tu čest vidět ho v Divadle pod Palmovkou hned ve dvou inscenacích - V Gazdině robě a v Přeletu nad kukaččím hnízdem. Opravdu je to vynikající herec!!!! Přeju mu hodně úspěchů do budoucna a štěstí....:)

P.S.: Nezdá se vám, že s knírkem vypadá trochu jako Johnny Depp?:)
    • candie254

Re: Petr Štěpán

mě to taky tak přišlo *3* ůůůůůplnej českej Johnny *14* ale fakt by měl nosit trošku delší vlasy,tak je aspoň pětsetkrát krásnější *14*
    • cindy.92

Re: Petr Štěpán

Jinak já jsem ho viděla teda jen v brněnských inscenacích (Tři mušketýři a 2x Charleyova teta) a zahrál to skvěle *3* *5*
    • Re: Petr Štěpán

Ano .. jemu se i dokonce říká ,,Český Johnny Depp" *5*
  • kamiiiiik

hezo

petr štěpán je dobrej herec a nej na tom je že ho znam osobne *15* *15* *15*

a kuknete se na profil jan apolenář je to taky moc dobrej herec!!!
    • cindy.92

Re: hezo

Hlavně se chlubit, že? *1*
  • Škoda

Je to dobrý herec, jsem se až podivila, že má tolik příznivců:-)Ale chybí mi tu nějaká opravdu pěkná fotka..Knírek mu sekne a kdyby ho někdo vzal na černobílo z blízka a zaostřil na oči, určitě by se někdo našel, kdo by ho měl na ploše *1*
    • například já =D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit