-
narozeninky
přeju všecko nejlepší *15* seš nejlepší divadelní herec *14* -
-
Re: narozeninky
zrovna v den narozenin hrál Čarodějky v Brně a báječně si to užíval.
-
-
Birthday
Wše nej k narozkám *3* *14* -
;)
v žádný hře mě jetě nezklamal. je výbornej *3* *5* *3* -
borec
tak sem sem přidala nějaký videjko a fotešky tohodle borca. snad se budou líbit. *3* *5* *3* -
Jů
na tý hlavní fotce mu to fakt sekne, nechápu proč má vlasy v ošklivce na krátko:-D -
Ehm?
Lidičky, akorát jsem trochu nepochopila proč tu má Peťa ve fotogalerii fotku z Klarinetů na které je Jaco Jackuliak a Ivanka Vaňková .. *7* -
-
Re: Ehm?
no to by mě taky zajímalo *15* *13* -
-
Re: Re: Ehm?
Tak to někdo smažte, já nejsu registrivaná, já nemůžu *8* *1* by mě zajímalo která trubička to tam dala *1* a při tom má Štěpi takových krásných fotek, které tu stále chybí *4* škoda no *9*
-
-
-
skvělej herec
skvělej herec a krásnej chlap *8* -
-
Re: skvělej herec
naprosto souhlasim
-
-
Petr Štěpán
Měla jsem tu čest vidět ho v Divadle pod Palmovkou hned ve dvou inscenacích - V Gazdině robě a v Přeletu nad kukaččím hnízdem. Opravdu je to vynikající herec!!!! Přeju mu hodně úspěchů do budoucna a štěstí....:)
P.S.: Nezdá se vám, že s knírkem vypadá trochu jako Johnny Depp?:) -
-
Re: Petr Štěpán
mě to taky tak přišlo *3* ůůůůůplnej českej Johnny *14* ale fakt by měl nosit trošku delší vlasy,tak je aspoň pětsetkrát krásnější *14* -
Jinak já jsem ho viděla teda jen v brněnských inscenacích (Tři mušketýři a 2x Charleyova teta) a zahrál to skvěle *3* *5* -
Ano .. jemu se i dokonce říká ,,Český Johnny Depp" *5*
-
-
hezo
petr štěpán je dobrej herec a nej na tom je že ho znam osobne *15* *15* *15*
a kuknete se na profil jan apolenář je to taky moc dobrej herec!!! -
-
Re: hezo
Hlavně se chlubit, že? *1*
-
-
Škoda
Je to dobrý herec, jsem se až podivila, že má tolik příznivců:-)Ale chybí mi tu nějaká opravdu pěkná fotka..Knírek mu sekne a kdyby ho někdo vzal na černobílo z blízka a zaostřil na oči, určitě by se někdo našel, kdo by ho měl na ploše *1* -
-
například já =D
-