Přejít na výpis diskuzí

Petr Tluchoř

OSOBNOST 22.10.2010 
34 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • charakter

Tluchoř smrdí jako schoř ! Kejklíř a darmožrout,který nic nedokázal-krom politických bejkáren ! Zdá se,že takový ODS potřebuje ! *8*
  • Vondra

Dobrý den , jsem Váš volič nikdy jsem nevolil nikoho jiného a už před posledníma volbama jsem nechtěl volit ODS ,ale ještě jsem Vám dal šanci /aspoň u mě/ kterou vy zahazujete a dnešní Vaše prohlášení ,že si případ Vondra vyřešíte sami mě skutečně dostal. Vždyť pan Vondra nechal nehospodárně utratit /ukrádst/ naše peníze a ne peníze ODS. Bohužel stále víc mě potvrzujete ,že ODS je partička nekompetentních lidí , která neví co to je základní slušnost odstoupit když něco zaviním a to je to nejmíň za takto veliký nepořádek. Takto to vypadá ,že toto nebyla akce jen pana Vondry.
  • Ty chudáku

Ty chudáku Tlučhubo, včera ses v Otázkách VM zase předvadl. Hlavně si ty vaše korupční průsery pěkně dneska ujasněte (mimochodem proč lezete do televize něco objasňovat občanům, když si to musíte ujasňovat sami). Musíte se totiž dohodnout, jakou verzi předložíte voličům, aby vaše korýtka zústala zachována, nic jiného v tom není. I když John je taky pěkný parchantík, trochu vám dělá problémy, jinak by ses tolik nebil za to, že poslal Michálka za novináři a ne na policii. To by se vám totiž zametlo pod práh mnohem snadněji než takhle. Ale vy to stejně nějak dokážete, svině Langer vám nějaký způsob poradí. Měl bys jít zase prodávat cédéčka, nevím koho baví pohled na tvůj vyžraný pupek ve sněmovně, blbečku.
  • Je mi zle

Obdivuji p. Moravce, že si dokáže, že v sobě najde tu sílu sednout s s takovým prasetem k jednomu stolu a ještě s ním diškurzovat o tom, že ani krást pořádně neumíte.
  • věčy student-pionýr

Jednu školu jsi nedokončíl a nyní studuješ už nějak moc dlouho.Měl bys to zkusit v Plzni.Máš na to známostí! *15*
    • Re: věčy student-pionýr

Když už jste tak duchaplná, možná byste si mohla všimnout, že tuto stránku server aktualizoval naposledy v roce 2006...jste ubohá
  • Petr Tluchoř

žádné odstupné politikům například
    Topolánek a Paroubek, to by tak hrálo.
  • ach ach

takže co se divíme, mladí dali zelenou. tak a´t si užijí, naši zemi řídí skuteční m a ch ř i §§§§§ *14*
  • Ty přeci nejsi žádný finančník

Ty jsi jen podnikatel, co mu nešli na odbyt cédéčka, nemám pravdu??
    • Tlučhuba

Tlucoř Ty jsi tak blbé,jak daleko žmórkaš!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit