Přejít na výpis diskuzí

Petr Vondráček

OSOBNOST 28.8.2007 
25 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je především seriálový herec.

• Vše nejlepší a hodně zdaru a úspěchů, ať Lokomotiva jede !!!
  • alvinka1
    minulej tyden imitoval tvoje tvař ma znamej hlas Britskeho Zpěvaká
    Boya Georga meho idola *14* *14* *14* *14*
  • Jako klavír dobrej, akorát ten zpět dost pokulhává...
  • Milý Péťo
    Gratulace k Tvým dnešním narozeninám přání hodně štěstí,zdraví!!!!!! *4*
  • ... jste dobrý, oblíbený a úspěšný, bohužel špatně kritický vůči sobě, nebo době. Rozjel jste se pěkně proti minulé době, asi tak kolem 70 let m.st. Bohužel jestli m.j. v té době byl fén z bílého bakelitu a plnil svoji funkci, tak tentýž ji plní i dnes a současný nový výrobek má jen změněný vzhled ... v té době sice "bylo všechno", ale těžko se to shánělo, dnes "máme všechno", ale co potřebujeme, neseženeme ...
  • 1iva1

Re: Všechno nejlepší,umíte zpívat!

také se připojuji ke gratulaci *3*
  • terkull.e

Všechno nejlepší,umíte zpívat!

Všechno nejlepší k narozeninám pane Vondráčku, ať se Vám daří, hodně štěstí a zdraví... *3* *4*
    a to jak tady někdo tvrdí, že neumíte zpívat není žádná pravda!!Vy umíte zpívat a někdy Vás poslouchám v rádiu a Vy umíte zpívat!! *3* *4* *14*
  • Jo fesak

Ano, jste jeden z mala ceskych chlapu na, ktery se da koukat. Muj hlas z minulosti mi rika, ze jste po dedovi, neco mezi Oldrichem Novym a R. A. Dvorskym. Kazdopadne jste to zdedil, nekdy by jste chtel byt vic trendy, ale verte, jste nadcasovy typ a to Vam vydrzi dlouho. S Katerinou jste se k sobe nehodily, nechci nikoho urazit, ale je to pavlacovy typ a Vy lev salonu. Budete zrat jak vino a fesakem budete i po 70 tc. Tak vse nej a hodne zdravi.
  • Re:

I já jsem toho názoru,že pan Vondráček pořad moderoval skvěle.O to bylo větší překvapení,když jsem se dozvěděla,že tento pořad už nebude.Ačkoliv vyhrál v anketě,lidé se na něj rádi dívali.Jak na pana Vondráčka ,tak na tento pořad.Nechápu primu.Zrušit tento pořad.A nahradi ho něčím co lidé nechtějí.
  • TO JE PĚKNÝ ČESKÝ CHLAP ! *4*
  • Odpověď na příspěvky

Zdravím p. Vondráček, jste príma muzikant, Vaše kapela Lokomotiva "šlape", fakt jste super muzikanti, něco o tom vím, sám jsem 25 let hrál.. na ty "kecy" o Vašem zpívání nedejte , Gott sice nejste, ale na naší pop scéně vystupují zpěváci, kteří Vám nesahají ani po kotníky, namátkou třeba p. Bende a desítky jiných...je to sice pouze můj subjektivní názor, ale stojím si za ním!!!Abych Vás ale moc nechválil, absolutně se mi nelíbí jak v moderování pořadu "hádej kdo jsem", jakoby "pomáháte" a napovídáte učinkujícím při hledání profese..je to sice zábavný pořad, ale má jistě svá pravidla,nechte hádající "vysmažit", korigujte jen průběh, nehledě na to,že i když nejde o výdělečný podnik pro učinkujícího v profesi, připravujete ho o 500.- a někdy více peněz!!!Jinak všechno "ok" jste dobrej, přeji další úspěchy!! *13*
  • lisa184

Petr

Nejsem asi žádná skalní fanynka a zas tolik ho nesleduji, ale dle mého názoru je Petr výborný pianista a skvělý herec. Viděla jsem ho v Plzni na představeni Limonádový Joe. Úžasně jsem se bavila, je to opravdový komik a zpíval krásně. Tak, že přes první nesympatie musím uznat jeho umělecké kvality. A fešák to je náramný...s krásným úsměvem, jen mě trochu zarazila profilová fotka. No co myslíte dámy? Je to blbě focené ...Pan Vondráček na ni vypadá minimálně na pětačtyřicet..
  • narozeniny

Milý Péťo
    Přání k narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* *4*
  • krasavec

je šukézní,mňam,mňam
  • annaradlova7

Vystoupení

Ahoj PETŘE,Díky za vystoupení v Horšovském TÝNĚ.Jsi velice zábavný.BYL TO PRIMA VEČER!ANDY *15*
  • angelika.

Svatej Petr.

Péťa je...jak to říct...je prostě úplně neúžasnější Petr jakýho znám!!!! *14* *14* *14* *14*
  • ??zpěvák??

pane Vondráček, opravdu raději nikde nezpívejte, věřím, že vám to vše stoupá do hlavy, ale nenechte se zmást, tak oblíbený jste jen v určité skupině lidí, přesto vám to vzhledem k vašemu mládí/ i když někdy máte projev jako starý-mladý/ přeju, uvědomte si, že nikdo není dokonalý a zpěv, který jste nedávno předvedl se nerovnal ani ochotnickému vystoupení na vesnické zábavě, možná, když si dáte panáka, jde vám to lépe *1* *3* *1*
  • zpěv nic moc

Vondráček je opravdu pohledný muž, dobrý pianista, ale ať raději nezpívá, v tomhle směru jsou jeho výkony více než žalostné. *9* *9* *9*
  • paulinek23

Péťa je fajn kluk

Péťa je super zpěvák. Jeho talent je nezapomenutelný. Jeho vztah k hudbě je úžasný.
    Jeho nejoblíbenější zpěvak je "Božský Elvis" a nejoblíbenější skupina je Beatles. Poslouchá jí každý den.
    Péťa je fakt super gentleman.
    *14* *3* *4* *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit