-
Všechno nej k narozkám. *1* *15* *3*
-
Milá Petro
K dnešním narozeninám přání všechno nejlepší !!! *4* *4* -
Dakujem cloveku,ktory dal na YT peknu piesen Zem sa snubi s duhou...tuto piesen je vzacnost pocut...poznam aj original,,,tak este raz dakujem... *4*
-
Dobrý den, měl bych dotaz. Neví někdo z Vás jak se jmenuje pisnička? Text je o tom jak spolu mluví syn s mamkou, že za každou činnost co udělá by chtěl peníze a ona mu odpovídá, že když probrečel celé noci, tak s ním byla a nic za to nechce. Nebo nějak takhle by to mělo být..Mamka mě poprosila zda bych jí ji nesehnal, ale nedaří se mi. děkuji za odpověď. Karel
Email: Predseda007@seznam.cz -
-
Dobrý de,
poslala jsem Vám ji mejlem.Písnička se jmenuje Nic víc
Moje stránky o Petře Černocké: http://cernockapetra.webovastranka.cz/image/index/
-
-
Hrát po šedesátce že je matkou desetileté dcery v pokračování Saxany je dost mimo... *1*
-
-
Jo je,ale ona vypadá opravdu přes svůj věk dost dobře. *1* *2* *15* *3*
-
-
Vážená paní Černocká, už dvakrát jsem Vás v TV slyšel, že Vám někdo řekl, že jste za zenitem a Vy jste to přijala. (Také co Vám zbývá?) Těší mě, že, ač nijak hudebně nadaný, jsem se shodl s Valdemarem Matuškou a dokonce už před ním jsem vyslovil názor, že Zlatý slavík, není soutěž o nejlepšího zpěváka, ale nejpopulárnějšího. Nejlepší (nebo jednou z nejlepších) zpěvaček jste stále Vy! Máte obrovský dar - hlas. Ten prostě zvoní. Kdysi Vám "šlapala na záda" Zdeňka Lorencová, ale brzy o ní nebylo slyšet. Takže pokud zase pojedete zpívat do Plzně, rád si Vás přijdu poslechnout. Naposled jsme se setkali v Plzni na náměstí, když jste se mi podepisovala na obrázek Kačera Donalda. Omlouvám se, ale momentálně jsem tehdy jiný papír neměl a Vaše fotografie už nebyly. S přáním všeho dobrého Karel Černý, Plzeň
-
Poděkování
Moc děkuji Petře Černocké za vyfocení ze dne 02.04.2011 při jejím vystupování na Hradě Křivoklát... =))) Byla velmi ochotná a milá... *3* *3* *3* *3* *3* -
Poděkování Petře Černocké za vyfotografování s moji osobou.
Děkuji Petře Černocké za společné vyfotografování se dne 27.2 2011 v Ústí nad Labem v obchodním centru Forum. *4* *4* *4* -
Petra Černocká
Milá Petro
Blahpřání k narozeninám a přání
hodně štěstí,zdraví. *4* -
OK
Teda já moc její hodbu neposlouchám, ale one je mi hodně simpatická. Nevypadá na 60. *14*