-
Milá Vendy, za chvíli budu večeřet a budu mít Bramborovou kaši a sekanou, karbanátek a Okurkový salát a už se těším až se najím. *4*
-
A když jsem šel s maminko domů ze Stacionáře, tak jsem závodil s UNC a běžel jsem po silnici a vyhrál jsem 1 místo. A měl jsem moc velikou radost.
-
Vendy už jsem měl kafíčko a k tomu jsem měl Škvarkovou placku a rohlík plněný pudinkovým krémem.
-
Vendy, už půjdu spát. Milánek. Dobrou noc.
-
Vendy, už jsem po večeři a moc, jsem si pochutnal.
-
Milá Vendy, to řezání není doopravdy. A mám vás moc rád.
-
Vendy, za chvilku, budu večeřet. Sekanou, karbanátky s bramborem.
-
Vendy, a také dělám že jsi řežu levou dlaň. Nožem na koberce. Z legrace. *4*
-
Milá Vendy, před chvilkou jsme s maminkou hráli karty Žolíky a zavíral jsem z ruky. *14*
-
Vendy, ještě fotografuji památky z internetu a jsem, teprve u písmena K. A jde, to moc Pomalu vybírat.
-
Vendy, o kolo půl 10 večer jdu spát a vy chodíte v kolik hodin. Dobrou noc.
-
Vendy, u babičky jsme měli ke kávičce cukroví od Vánoc a dobrou večeři a k té večeři jsme měli Mrkev a v ní byl nakrájený kedluben s kuřecím masem a bramborem. A bylo to moc dobré a moc jsme si pochutnali. A mám vás moc rád:
-
Vendy, mám vás strašně moc rád. *14*
-
Milá Vendy, po obědě jedeme k babičce a tam u ni, café a já má kapučíno, a v 5 hodin večer, máme večeři a pivo a já mám pivo také k večeři po večeři ještě sedíme, a v kolem 6 hodiny jedeme domů. A už, se moc těším na zítra až půjdu do Stacionáře. Od 8 hodin. rána máme ranní kruh, a povídáme si co jsme dělali o víkendu. *14* *14*
-
Dobrý den Vendy, do teďka jsem stavěl městečko s kolejemi a s mašinkami. Dalo mi to práci než jsem to sestavil. A také pokračuji, ve focení abych měl co nejvíce památek.
-
Zítra k obědu Česnekovou polévku, sekanou a karbanátky s bramborem. A už se moc těším.
-
Vendy, v půl 10 půjdu spát a dobrou noc, a hezky se vyspite.
-
Teď budu večeřet a k ní budu mí Nudle s mákem a už se na ně moc těším.
-
také chodím do stacionáře v Klatovech a děláme tam různé věci na příklad: Píšeme, keramiku, malujeme, stříháme molitan co vyrobíme, tak prodáme a máme svůj vlastní staánek v Klatovech na náměstí a máme také v Diakonii promítací plátno. Na promítání Fofografií z akcí a různých výletů které nafotografuji.
-
Vendy co pak děláte. Já si hraji s mašinkama. A také moc rád zpívám písničky z internetu do mikrofonu. Je to moje zábava. Zpívám: České, Slovenské a cizí písničky. A také fotim všechny památky.Od A do Z a také se dívám na pohádky: Na Pat Mat, lokomotiva Tomáš, na Bořka stavitele a na požárníka Sama. A další pohádky.