Přejít na výpis diskuzí

Petra Horváthová

OSOBNOST 9.7.2012 
81 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moje a moje adresa je: Klatovy u Rerexu 624 / 3 Klatovy 3 33901.
  • A když jsem šel s maminko domů ze Stacionáře, tak jsem závodil s UNC a běžel jsem po silnici a vyhrál jsem 1 místo. A měl jsem moc velikou radost.
  • Dobré ráno Vendy, jak pak jste se vyspinkala. Já jsem se vyspinkal také moc dobře. A mohu poprosit o vaše telefoní číslo.
  • Milá Vendy, už fotografuji pouťové atrakce, a k obědu budeme mít špagety a vy?
  • Milá Vendy, to řezání není doopravdy. A mám vás moc rád.
  • Milá Vendy, tak jsme byly odpoledne po obědě u babičky, a měli jsme kávu, a jablečnou-makovou buchtu s Černou a bílou polevou od Maminky. A po kávičce jsme hráli žolíky2 hodiny. Až jsme dohráli Žolíky, tak jsme měli večeři, a k ní jsme měli borůvkové knedlíky a byly moc dobré.
  • Milá Vendy, učil jsem se na pekaře. ale bohužel mě to učení, vůbec nešlo a jsem rád že už v pekárnách nedělám..
  • Milá Vendy, po obědě jedeme k babičce a tam u ni, café a já má kapučíno, a v 5 hodin večer, máme večeři a pivo a já mám pivo také k večeři po večeři ještě sedíme, a v kolem 6 hodiny jedeme domů. A už, se moc těším na zítra až půjdu do Stacionáře. Od 8 hodin. rána máme ranní kruh, a povídáme si co jsme dělali o víkendu. *14* *14*
  • Vendy, já stavím z lega Drezínu s vagonkama.
  • O víkendu budu malovat z počítače starodávní auta.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit