Přejít na výpis diskuzí

Petra Jurčová

OSOBNOST 18.4.2007 
9 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Buzeranti

Ahoj Péťo,
    že se nelíbiš buzíkům (podívej dolů, kolik se jich tu sešlo tě kritizovat) je potvrzení že jsi pěkná ženská. Že nemáš profesionální fotky nevadí, alespoň je vidět, jaká jsi ve skutečnosti. Jsi krásná.
  • Re: Re: Re: Re: Re: co to je proboha

Ahoj všichni (zdravim dva borce Peťana a Jefku),
    kluci naprosto s váma souhlasím, je to sice pěkná slečna, ale má spíš nedostatky než nějaký dostatky. A že je miss golf? Komu to tady cpeš, myslíš, že mě to zajímá? Je to prostě normální holka ať je to miss golf nebo miss tennis. Takže Péťo buď svá a nedávej si sem prosím vyretušovaný fotečky ju??
    Mám rád krásu od přírody a ne nějaký přemalovaný děcko...jinak vše v pohodě
  • Re: Re: Re: Re: co to je proboha

plně souhlasím s peťanem...i kdyby byl gay, má dobrej vkus na holky, protože tohle je fakt hrůza...holka má nějak vypadat, mít aspon když ne nic jinýho prsa a sorry, ale týhle holce chybí víc věcí než jen prsa...a že je miss golf? bože lidi, padněte na kolena...a co si nejvíc přála??? že by světový mír??? nedivil bych se *1* *1* ...takže peťane souhlasím a těším se na to, jak se do mě ted milé slečny kamarádky obujou... *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: co to je proboha

Ve tvarech ? To teda máš jednoduchý kriteria.
    Ženskost spočívá v ženskosti, z toho co na tebe osobnost dýchne, jak na tebe působí, jak voní, jak se chová.
    Navíc je to Vicemissgolf 2006.
    Znáš ji osobně, nedala ti co ?
  • Re: Re: co to je proboha

Ženskosti? vždyť je naprosto plochá nemá žádný boky... ženskost spočívá ve tvarech!!! Sice je hezká ale naprosto bez temperamentu...a je hloupá... a to vim moc dobře...Peťan má pravdu
  • Re: co to je proboha

Ahoj Peťane,
    je jasné, že jsi homosexuál a těm se
    dívky s takovou dávkou ženskosti, jako má Péťa nikdy nelíbily.
    Že ji neznáš je tvůj nedostaek, ne její. Díky za radu.
    Já poradím tobě. Když se ti neco nelíbí tak přestaň koukat a nic neraď. Kdo jsi ty, aby tvoje rada měla nějakou hodnotu ?

Tak pa prdelko
  • co to je proboha

bože muj.. tak to jsem tedy nečekal, že na osobnostech najdu i tak něco otřesného.. promiň, ale ty jsi nějak známá?? že tě neznám.. no nevadí, nechci to ani měnit.. co se týče těch tvých fotek, tak nemám slov.. jsou asi hodně neprofesionální, že? navíc mi tedy ani moc atraktivní nepřijdeš, jestli ti mohu poradit, tak by sis to měla zrušit, je to ve tvém zájmu - tvá ostuda. přeji hodně zdaru a omlouvám se za pravdu, muselo to ze mne ven..
  • wow

taková krása se vidí málokdy.doufám že se někdy ve varech potkáme.
  • Stejná osoba

Ahojky já se jmenuji také Petra Jurčová a úplně jsem se lekla jak sem se tu viděla své jméno, ale já pocházím z Fulneku, takže nás je asi víc. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit