-
Tak Petro, pod heslem Hubert a Holmes jsem byl já, Hubert už se Vaší korunovace nedožil (před štědrým dnem jsem ho pochoval) ale já stále věřím. Pořídil jsem si novou přítelkyni Barunku (je divoká stejně jako Vy - přezdíváme ji divá Bára) a to by v tom byl čert aby to nedopadlo. Moc fandíme a držíme palce pro další sportovní kariéru. DRŽTE SE !!!
-
juuu byl to boj ale vyhráli jsme ho *3* gratulace k druhému kolu a hodně štěstí a hlavně zdraví
-
To je nejlepší tennistka všech dob, já jí budu vždycky fandit
-
vstup do nové sezony výborný *3* tak hodně štěstí do osmifinále at se na kurtu daří *4*
-
Si moc víborná tenystka
-
-
Nauč se psát ! *15*
-
-
Je načase říct,ukažte nám víc !! *15*
-
-
Jejich polibek zkazila jediná věc : žvýkačka v puse Jardy,kterou si
nechal v puse :-))) ! -
-
A při následném polibku dnes už ex Jágra mu žvýkačka málem vypadla z pusy,protože se naklonil dolů..
-
-
-
Po tomto Vašem zatím posledním úspěchu už je na čase vyjít z anonymity -Holmes je přezdívka pro milan.duzbaba@volny.cz a Hubert je můj věrný pes. Ať se Vám v roce 2013 daří téměř všechno, na co sáhnete a hlavně STÁLÉ ZDRAVÍ !!!
-
Gratulujeme k další salátové misce. Uzdravte se, budou určitě i jiné sólové trofeje a za rok to můžete zase zopakovat ve FED CUPU. Těšíme se už na turnaje, kdy to už bude na plný plyn. HODNĚ ZDRAVÍ A JEŠTĚ VÍCE ŠTĚSTÍ !!!
-
Zdravime opět z Liberce. Měli jsme trochu obavy ale víme´, jaká jste bojovnice. Nezklamala ani Lucka, takže je to paráda a vypadá to stejně jako Váš druhý set téměř na kanára. Díky, díky, díky !!!
-
PETRO,
přejí Vám opět mnoho úspěšných dnů!!! fanda Jiří z NJ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*