-
Petře rozhodně přeji brzké uzdravení škoda,že nakonec nejela do Dubaje.. *13*
-
Petra Kvitová...
..doslova zahořela láskou k Radkovi Štěpánkovi !!! -
...spolu budou hrát čtyřhru na olympiádě...
-
Tak Petra teď počítám bude hrát v Dubaji kde minule skončila v 1. kole tak věřím , že to bude lepší *3*
-
Rozhodně její největší úspěch byl vyhrát Wimbledon.SMEKÁM *14*
-
Němky byly opravdu kvalitní soupeřky ale holky to zvládly.....ono je lehké vyhrát za hodinu ve 2 setech ale takvé 3.setové zápasy co Petra svedla byly napínavé ..... samozřejmě oba zápasy vyhrála ale i s Goergesovou a Lisicki to bylo těžké.....asi Petra byla unavená z AO a nešlo to jak si představovala ale aspon bylo na co koukat o víkendu *1*
jestli to vyjde tak rozhodně přijedu na semifinále *5* -
mě by zty Azarenkove spadly uši . jak to děláš že ti to nevadí *4*
-
Díky moc za třetí bod. Byla to krása ale jinak nádhera. Díky !!! Díky !!! Díky !!!
-
Zdravíme z Liberce. Fandili jsme jako vzteklí a trpěli. Díky moc za druhý bod z Fed cupu, jsme rádi že byl druhý a ne pouze první. Dík
-
WOOOW to byl zápas s němkou Goergesovou 3-6 6-3 10-8 *3*
-
Prosím..Jestli máte turnaj-semifinále Kvitové se Šarapovovou nahrané,klidně i zaplatím,jestli mi hov dobré kvalitě pošlete.. *4* Prosím
-
se nepovedly.... *6*
-
Ahojky...
Prosíím,nemá někdo nahrané semifinále??Nestihla jsem ho a jsem zoufalá..Prosím.Napište kde je její celý zápas se Šarapovovou.Buď pošlete nahraný nebo nějaký odkaz...Prosíííííím *14* *14* *14* *3* *3* *13* *13* -
OPRAVA:Hopman Cup ne fed cup soooorrrryyyyy *8* *5*
-
UUU škoda ale semifinále je taky pěkné...nevadí i když byla šance ....Petra začiná Letos o trochu úspěšneji než minulý rok....Letos jsme vyhráli fed cup bez jediné prohry ve dvouhře a minulý rok vyhrála v Brisbane...Letos v Sydney došla do semifinále a minulý rok skončila hned v prvním kole..... v Australian Open skončila letos v semifinále a minule ve čtvrtfinále.....SPORTU ZDAR A HODNĚ ŠTESTÍ *3*
-
Nevadí, nevadí - byla to nádhera, ono to přijde. To štěstí se přikloní už každou chvíli ... Díky. Vydržte !!!
-
Poprvé ve své kariéře porazila Anu Ivanovičovou....se kterou prohrávala ale to bylo v roce 2009 ted už je to úplně někde jinde *2*
Poprvé hrála se Sarou Erraniovou a neviděsila se *3*
Zítra čeká semifinále s ruskou Šarapovovou bude to boj *16* *1* -
Díky !!! PARÁDA !!! UŽ je to opravdu jenom krůček ...
-
Dík za další dílčí úspěch a kvalitní tenis. Další kroky už půjdou samy. Máte na to !!! Díky !!!
-
ale Kirilenkovou krásně vypráskla Wooow *3*