-
Petra Kvitová je druhořadá česká tenistka.
-
Po tomto Vašem zatím posledním úspěchu už je na čase vyjít z anonymity -Holmes je přezdívka pro milan.duzbaba@volny.cz a Hubert je můj věrný pes. Ať se Vám v roce 2013 daří téměř všechno, na co sáhnete a hlavně STÁLÉ ZDRAVÍ !!!
-
Myslim si ze by vsichni sportovci a nejen Kvitova a i nesportovci co vydelaji nekde v zahranici nejaky penize by meli zaplatit dane v zemi kde maji obcanstvi!!!! Pak by ten nas maly stat nebyl tak zadluzenej jak je kdyz kazdy vyjebava z danemi jak jen to jde.
-
-
Děvče to by tak malí stát nesměl mět tolik politiků a tolik ůředníků pro které se daně změní v jejich navýšení platů i v jejich luxusní auta.
Je správně že daně se platí tam kde měli výdělek když v česku nic nevydělám tak daně neplatím což je logické. -
Myslim ze kazdej kdo pro nasi zem udela tolik co ona (reklama ve svete a tak) by mohl dostat nejakou ulevu *3* A vyzirky v parlamentu by to museli pak doplnit ze svejch chudejch platu *1*
-
-
-
Každý člověk má svojí volbu.Někteří pijí,jiní kouří a někdo zase rád hodně jí.(Magic Johnson My life).
-
Druhořadá tenistka.
-
Také peníze nejsou v životě všechno!!!
-
Druhořadá tenistka.
-
Druhořadá tenistka.
-
Dívám se na Petru, jak hraje v darovaném finále turnaje mistryň v Singapuru a musím říct, že se na ni dívám asi naposled, protože otrávenější ksicht jsem už dlouho neviděla. Plouží se po kurtu jako LÁLA. Mám z ní pocit, že se jí ani hrát nechce. Ať jde od válu, peněz má nahrabáno stejně už dost, a nechá to jiným bojovnicím. Přála bych úspěch milé a bojovné Šafářové. Na ni se můžu dívat a je mi jedno, jestli prohrává. Tolik miliónů si Petra za tolik hrubých chyb vůbec nezaslouží. *16*
-
-
chtela bych videt tebe jak bys hrala je dobra ze byla druha a ty bys byla tuplem posledni ani by ses tam nedostala
-
Chudinko.. Zvedni svůj línej a tlustej zadek od fejsbůku, oklepej si z trika brambůrky a až se ti podaří aspoň jednou trefit na kurtu do míčku, kritizuj. Ale na to nemáš. Jen závidíš.
-
-
Bývalá wimbledonská vítězka.