-
Jsem velký fanda Petry. Ale ta Olympiáda mě zamrzela. Nějak se mi nechce věřit, že z takových problémů se jde hned na absolutní špici. Ruku na srdce, Petro.....
-
Gratulujeme k postupu do finále. U Šafářové a Eraniové jsme nepochybovali o českých kvalitách, tak teď ještě ten poslední krok. Moc vzpomínáme, fandíme a věříme, že to vyjde !!!
-
Zdravíme opět z Liberce. Fandili jsme ale bylo to téměř zbytečné. Gratulujeme k postupu. Cesta je zatím příznivá, zlikvidujte Lepschenko a pak už bude asi Serena a dál už to půjde samo. Hodně štěstí !!!
-
PETRO,
dnes za pár minut Vám budu moc fandit !!! Jiří Nový Jičín. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
k 22.narozeninám !! *1*
-
Petra Kvitová je bývalá wimbledonská vítězka
-
Jste můj velký vzor,chtěla bych hrát jako vy,chtěla bych slyšet rady od vás k mé hře,také hraji tenis ale stále jsem dítě a nevím jak to se mnou bude jestli ze mě bude hvězda jako vy nebo ne..každopádně vám držím palce ve Wimbledonu! :)
-
Gratuluji k dalšímu finále.Doufám že se povedete odveta
-
..vypadla,tak teď ještě dát Serenu a může vyhrát podruhé Wimbledon !!
-
-
VYPADLA !! *1*
-
-
Je skvělé, že vyhrála, mám opravdu radost, ale zároveň jí přeji k dnešním 23. narozeninám, ,,Jen tak dál, Peťo!"