-
Bacha zahoro je moje jasný
-
-
Pey je fakt kočka a Kameron je pitomej blbec
-
-
Ona s Cameronem nejspíš vůbec nechodí. A i kdyby s ním někdy chodila tak kvůli tomu že si žárlivý deb*l neznamená že Cameron je pitomec. To jako každý kluk který s ní kdy bude chodit bude pitomec? Nojono tomu se říká ZÁVIST. *3*
-
-
-
I love Peyton
-
je fakt hezká *14*
-
Vole ja jsem malá je mi 10 let a nepíšu tady takové kraviny o kterých psal/psala V.J to je jasny ze mi stár neodpoví vole fakt to je prasteny
-
je hezká
-
to mě překvapilo že chodí s cameronem :O
-
Vy nejste normální!Píšou sem jen 8 letí děti kteří si myslí že na této stránce mají osobnosti co tu jsou svůj profil který si založili sami!Ale lidi tuhle stránku založil někdo s účelem aby lidi věděli o svých oblíbených star co nejvíce.za 1.toto je českáa slovenská stránka takže jak by se o nich američani dozvěděli!za 2.neumí česky za 3lidi přidávají informace o stars tak si to laskavě 7mi leté blbky uvědomte díky!!!!
-
-
Ale má pravdu. Je to tu pořád. Nějaký malý děcka si myslí že jejich oblíbené celebrity jim napíšou a budou odpovídat.
-
Píše desetiletá holčička ! *15*
-
Tak jim to nekaž!!!!!! A za druhé nauč se pravopis potom sem něco piš :D
-
seš trapnej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!myslíš si o sobě jak seš geniální když to sem napíšeš uvědom si to a hlavně kolik je vůbec tobě 5 let *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Pey je úžasně krásná , ale se k ní nehodí Cameron Boys.
-
-
Souhlasím
-
-
je hezká *3* na všech fotkách jí to sluší *4*
-
peyton je fakt krásná *15* *4*