Přejít na výpis diskuzí

Peyton List

OSOBNOST 4.3.2012 
182 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petyon list přijed je to tady moc pjekní a maj tad moc pjekní boty si faktmoc hezka a htela bi jít i stebou na kubovat oblecení byli by sme kamaradky prosím a nebomi řekni v jakym state bidlis a ja by za tebou jela
  • je užasnáááá *14*
  • Má úžasné oblečení a vlasy :'33 A je moc pěkná a hubená :))
  • MAM RADA PETYON UMÍ SE STEJNE oblíkat a je fak dobrá a hci aby přijela do česke republiky prosím přijed je tady fakt dobrí obleceni ja by se stebou seznamila ašli bi sme na nakupi
  • Ty ***** píše se Peyton List a ne Peiton List *2* (trvám na detailech)
  • peyton je najkrajšia *14*
  • ja mam take triko ako peyton vlastne ich ma 30 potom mam aj leginy aj gate gate mam 10 leginy mam 20 *1* *1* *1*
  • mam rada peyton a mam ipod kde mam všetko jej foto potom hry na fb sa tam tak volam proste je to super
    *4*
  • mam rada peyton mam nootebook polepeny payton potom tašky kde je peyton potom obal na nootebook plagáty mobil mam taky ako peyton bundu potom tablet polepeni mam ipod mp3 mp4 potom počitač telku mam ružovu a mam ju polepenu *3*
  • Zendaya123
    Happy Birthday Peyton!! *15* *2* *1* *4*
  • mam rada Peyton List obvzlast v jessie a nemuzu uverit ze uz ji je 15 myslela jsem si ze ji je 12 proste je super mam jeji plakaty po celem pokoji je proste super
  • happy brithday Peiton List *14* *14* *1* *1*
  • hmmmm to je docela blbost kámo,ale neřeš....jo až mi to sem nějak okopčíš pak ti uvěřim ..ale je to pitomost
    *3*
  • Ty si uplně blbá!!!
    S láskou Izabelka444
    ps- přečti si zprávi na tvoje komentáře u skai jackson.Ta hodná izabelka444
  • Ja mám Peyton,moc rada.Ona je proste super.Obliekam sa podľa nej.
    Ale teraz na to nemám.Rodičia mi znížily kapesní o 2zlatá tabličky týždenne. Z 10 mám len 8:(- Ale i tak ju mám rada
  • je to dobre cavko
  • kolik ona vlastně měří?? :O *15* *15*
  • A jak ses jí zeptal no ??? *12*
  • Jo jasně když už by ses jí líbíl/a tak by to bylo roztomilostí malýho 0-4letýho dítěte.Jo a pro VŠECHNY, neměli byste tolik plejtvat těma smajlíkama *14* jinak vážně je pěkná.
  • Vy mu takú debilinu uverite,Peyton frajera má a nechce niejakého 5ročného

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit