-
kolik ona vlastně měří?? :O *15* *15*
-
je užasnáááá *14*
-
peyton je hezká
a vanesso máš pravdu měla by přijet souhlasím
peyton is very niceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
ja si s pet púisu na facebooku :D
-
-
To urcite. *12*
-
Ale to nemusí být ona
-
-
je hnusna
-
-
Ako ty ze ?
-
-
Myslim toho ,,ten"
-
-
ty jseš hnusná ten
-
ty jsi kravo
-
-
Máš pravdu hot girl :-D
-
An nebuď tak blbá. Dyť je jedno že si to nepřečte. Aspoň si na ni ty lidi vzpomněli. *3* *3* *3* *3*
-
Vy nejste normální!Píšou sem jen 8 letí děti kteří si myslí že na této stránce mají osobnosti co tu jsou svůj profil který si založili sami!Ale lidi tuhle stránku založil někdo s účelem aby lidi věděli o svých oblíbených star co nejvíce.za 1.toto je českáa slovenská stránka takže jak by se o nich američani dozvěděli!za 2.neumí česky za 3lidi přidávají informace o stars tak si to laskavě 7mi leté blbky uvědomte díky!!!!
-
-
Ale má pravdu. Je to tu pořád. Nějaký malý děcka si myslí že jejich oblíbené celebrity jim napíšou a budou odpovídat.
-
Píše desetiletá holčička ! *15*
-
Tak jim to nekaž!!!!!! A za druhé nauč se pravopis potom sem něco piš :D
-
seš trapnej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!myslíš si o sobě jak seš geniální když to sem napíšeš uvědom si to a hlavně kolik je vůbec tobě 5 let *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Víte co je mi jedno co říkáte já už o ni nestojím díval jsem se na její fotky a prdim na ni
-
petyon list jenejhezčí holka ja jsem sní byla kamarádka virustala sem v americe kde byla petyon nejsem americanka ale bylasem tam a virustala sem tam a z petyon sme hodyli na kupovat obleceni a boty a takovi vjeci a byla sem sní nejlepší kamaratka
-
-
Hele nech si ty kecy a vypadni z internetu.
-
Jasně jasně a my všichni tady sme m*daly se zaynem z one direction
-
nechápu co si myslíš o.O to jako že ti to lidi sežerou ??! jsi naivní ..nikdo ti to nežere ty **** -.-
lidí jko jsi ty mám opravdu plný zuby !!! -
jasne vy že ste boli kamaratky
-
Určiteee neverim ti ani slovo *7* *7* *7* *7*
-
Jo jasně
-
To určitě
-
-
A ty taky nejsi Ross Lynch Ross žije asi někde tamhle v USA a ne v česku
-