Přejít na výpis diskuzí

Peyton List

OSOBNOST 4.3.2012 
182 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kolik ona vlastně měří?? :O *15* *15*
  • je užasnáááá *14*
  • peyton je hezká
    a vanesso máš pravdu měla by přijet souhlasím
    peyton is very niceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • ja si s pet púisu na facebooku :D
    • To urcite. *12*
    • Ale to nemusí být ona
  • je hnusna
    • Ako ty ze ?
      • Myslim toho ,,ten"
    • ty jseš hnusná ten
    • ty jsi kravo
  • Máš pravdu hot girl :-D
  • An nebuď tak blbá. Dyť je jedno že si to nepřečte. Aspoň si na ni ty lidi vzpomněli. *3* *3* *3* *3*
  • Vy nejste normální!Píšou sem jen 8 letí děti kteří si myslí že na této stránce mají osobnosti co tu jsou svůj profil který si založili sami!Ale lidi tuhle stránku založil někdo s účelem aby lidi věděli o svých oblíbených star co nejvíce.za 1.toto je českáa slovenská stránka takže jak by se o nich američani dozvěděli!za 2.neumí česky za 3lidi přidávají informace o stars tak si to laskavě 7mi leté blbky uvědomte díky!!!!
    • Izabelka444
      Ale má pravdu. Je to tu pořád. Nějaký malý děcka si myslí že jejich oblíbené celebrity jim napíšou a budou odpovídat.
    • Píše desetiletá holčička ! *15*
    • Tak jim to nekaž!!!!!! A za druhé nauč se pravopis potom sem něco piš :D
    • seš trapnej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!myslíš si o sobě jak seš geniální když to sem napíšeš uvědom si to a hlavně kolik je vůbec tobě 5 let *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Víte co je mi jedno co říkáte já už o ni nestojím díval jsem se na její fotky a prdim na ni
  • petyon list jenejhezčí holka ja jsem sní byla kamarádka virustala sem v americe kde byla petyon nejsem americanka ale bylasem tam a virustala sem tam a z petyon sme hodyli na kupovat obleceni a boty a takovi vjeci a byla sem sní nejlepší kamaratka
    • Hele nech si ty kecy a vypadni z internetu.
    • Jasně jasně a my všichni tady sme m*daly se zaynem z one direction
    • Mickey-mause
      nechápu co si myslíš o.O to jako že ti to lidi sežerou ??! jsi naivní ..nikdo ti to nežere ty **** -.-
      lidí jko jsi ty mám opravdu plný zuby !!!
    • jasne vy že ste boli kamaratky
    • Určiteee neverim ti ani slovo *7* *7* *7* *7*
    • Jo jasně
    • To určitě
      • A ty taky nejsi Ross Lynch Ross žije asi někde tamhle v USA a ne v česku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit