Přejít na výpis diskuzí

Peyton List

OSOBNOST 4.3.2012 
182 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mam rada peyton a mam ipod kde mam všetko jej foto potom hry na fb sa tam tak volam proste je to super
    *4*
  • mam rada peyton mam nootebook polepeny payton potom tašky kde je peyton potom obal na nootebook plagáty mobil mam taky ako peyton bundu potom tablet polepeni mam ipod mp3 mp4 potom počitač telku mam ružovu a mam ju polepenu *3*
  • Zendaya123
    Happy Birthday Peyton!! *15* *2* *1* *4*
  • mam rada Peyton List obvzlast v jessie a nemuzu uverit ze uz ji je 15 myslela jsem si ze ji je 12 proste je super mam jeji plakaty po celem pokoji je proste super
  • happy brithday Peiton List *14* *14* *1* *1*
    • Ty ***** píše se Peyton List a ne Peiton List *2* (trvám na detailech)
  • Ja mám Peyton,moc rada.Ona je proste super.Obliekam sa podľa nej.
    Ale teraz na to nemám.Rodičia mi znížily kapesní o 2zlatá tabličky týždenne. Z 10 mám len 8:(- Ale i tak ju mám rada
    • Ty si uplně blbá!!!
      S láskou Izabelka444
      ps- přečti si zprávi na tvoje komentáře u skai jackson.Ta hodná izabelka444
      • Určite nieje blbšia ako ty. Ja som jej kamarátka. A vážne oni sú bohatý
  • je to dobre cavko
  • kolik ona vlastně měří?? :O *15* *15*
  • a kde si jí to napsal??? *15*
  • Já ji miluji,jedu do NEW YORKU za ní,napsala mě vzkaz(nejdřív já jí,i s fotkou)a řekla mě,že se jí líbím *14* *14* *14*
    • hmmmm to je docela blbost kámo,ale neřeš....jo až mi to sem nějak okopčíš pak ti uvěřim ..ale je to pitomost
      *3*
    • Jo jasně když už by ses jí líbíl/a tak by to bylo roztomilostí malýho 0-4letýho dítěte.Jo a pro VŠECHNY, neměli byste tolik plejtvat těma smajlíkama *14* jinak vážně je pěkná.
    • Vy mu takú debilinu uverite,Peyton frajera má a nechce niejakého 5ročného
    • Fakt? *8* jak jsi jí napsal? *15*
    • To joo ty vtipe :D :D
    • třeba to může bejt fake nebo falešná *8*
      • jaá jsem se ptal pravý a říkala že nebude chodit normální klukem.
        • A jak ses jí zeptal no ??? *12*
    • A kam si ji napsal ?? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit