-
phoebe
no phoebe neni moc hezka, ale taky neni moc hnusna, ale teda claire holt se aspon tak neozira jako tady phoebe tnkkin a cariba hejne je taky lepsi nez phoebe tonkin,, ale taky miley cyrus je hezci, ale k nim nepatri, ale to je jedno, ale proste fůůůůůůůůůůůůůůůůů j a je mi jedno komu se libi a komu ne, ale me proste ne -
-
tak hele ty nadhero nevym co si o sobe myslis ale to ze na ni takhle reagujes nejspis znamema ze sama seš seredna ze s tebe zrcadla praskaj a nam tady budes psat jak jsou ostatni hrozny laskave se uklidni
-
Re: phoebe
no pohebe tonkin (clijo je ta nej herečka gdi sem ji mohla poznat sem rada že ji znam budu moc dikovat jetixu díky nemaš lide čaki *3* -
-
Re: Re: phoebe
ahoj lidicky *4* -
-
Re: Re: Re: phoebe
Jsi moc krásná.A ty v tom seriálu H2O stačí přidat vodu seš nejhezčí Cleo. *1* *1*
-
-
Re: Re: phoebe
ja mam tiez rada pheobe tonkin je velmi zlata a pekna mam ju hrozne rada a hrozne a vsetci mi hovoria ze sa podobam na pheobe tonkin a mam jej plagaty ktore si velmi vazim aj caiba heine je tiez zlata atak isto aj clarite holt viem ze pheobe tonkin je modelka a byva v astralii v sydney.á a h2o natacali v astralii na zlatom pobrezi v morskom parku. ale jedno neviem ci ma dajakeho partnera, a ako sa vola . chcela by som byt jjej partner hnet by by som sa donej zamilovala
-
-
-
HJK
strastne my je simpaticka pretoze ona dokaze sa usmievat a bez nej by to bola nuda keby prisla nejaka nova -
h2o
velmi bi som sa chcela s tymi babami stretnut alebo im aspon napisat... -
h20
mne sa najviac pacila emma a celkom aj clio. Hrali tam take celkom normalne a slusne babi. Aj riki to hra dobre ale na moj vkus je moc taka drsna...abo akoby som to povedala. Vsetky hraju super!!! Ale ma dost mrzi ze Phoebe v sukromnom zivote je taka...no ved ste videli tie fotky!!! Nwm ale moc jej to nepristane a bude jej skoda ked sa takto znici... Teraz je moja oblubena emma a rikki! -
Cleo!!!!
JJ je nejlepší ze všech!!!! *3* *1* *3* *15* -
-
Re: Cleo!!!!
TO TEDA NENI NEJLEPSI ZNICH JE CARIBA HEINE(RIKKY)TAKZE NEJLEPSI STEJNE ZE VSECH HERECEK JE ASHLEY TISDALE *7* *14*
-
-
jo
co kdy se fanklub phoebe tonkin[vsichni]dali do fanklubu h2o. *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Cleeoo
Páni zbožňuji Phoebe Tonkin jen nevím jak se na osobnosti dávají fotky tak potřebuji pomoct dík potom na můj profil bych chtěla odpověď Pp Cleeoo *1* *1* -
-
JE SUPEEEEER
JE SUUUUUUUUUUUUUUPPPPEEEERRRRRRRRRRR -
Re: Cleeoo
NoRmÁlNě Ty To NeVíŠ???OsTuDo Z pRoMiNuTiM *4*
-
-
Clio!!!!!!!!!
Jsi skvělá,prostě nej nej nej.Jsi v H2o nejlepší.Strašně ráda sleduju díly kde seš ty.Jsi fakt nej!!!:-D *3* *15* -
-
Re: Clio!!!!!!!!!
proč se ti líbí *7* c vždyt onase rozvede z lewisem a pak jako jí to vadí vždyt je úplně blbá *8* -
-
Re: Re: Clio!!!!!!!!!
jsi blbá ne rozvede ale rozejde a navíc je to jen film a moc pěknej film *4* *4* *4* a ty jsi hloupá *7*
-
-
-
Jojo
Seš nej cleo *14* *14* -
cleo
NeJlEpŠý jE ClIo *14* *14* *14* *14*