Přejít na výpis diskuzí

Phoebe Tonkin

OSOBNOST 11.11.2007 
244 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj Phoebe vyděla jsem tě hryt h2o stačí přidat vodu a jsi užasna mam te moc rada libiš se mi a hraji si na mořskou pannu jako ty chci mit jmeno clio jako ty když hraješ v h2o stačí přidat vodu a ty jsi mořska panna doopravdy???????????????????? mam tě moc moc moc moc rada *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Ne je to jen herečka *3*
  • eliza.urb
    Ahoj Phoebe!
    Jsi fakt super! *14* *14* *14* *14* *15* *1* !!! Ta Eliza jako anonym jsem já. Moje kamarádky říkaly že viděli díl H2o druhou řadu celou. A prý v jednom díle přijela zpátky Ema a seznámila se s Bellou. Je to pravda nebo si moje kámošky vymýšlely? *11*
    • Rozhodně si vymýšlely !!
  • Já bych se nejradši Phoebe s tebou setkala. Miluju seriál H2O a ty jsi podle mě ta nejlepší z hereček. A mohla bych se zeptat. Jestli jste s Emmou, Riky a Bellou jste i ve skutečnosti kamarádky?
    • S Emou ty nejlepší :) ale s ostatními se taky schází :) vím oní skoro všechno :) mám o ní i blog : morskepanny7.blog.cz
  • hele můžu vědět proč je v životopise že se narodila 12.10 1989 a v popisu zase 12.7.1989?? Co je teda pravý?! *10*
    • 12.7.1989
  • Ahoj Peobe jsem tvoje největší faninka a hozne se mi líbí H2o.mužu se zeptat jaká je tvoje nej barva?zatím semněj moc hesky!
    mužu se zeptat jestli se vrátí do seriálu emma?děkuji *4* *3*
    • Její nejoblíbenější barva je zelená :) A Emma se už nevrátí :(
    • Ahojky,moje nej barva je žůžová(růžová)ty jsi asi vážně moje nej fanynka *3* .Emma už se nevrátí boužel ji sežral dinousaurus polomáčený *13*
  • nessy02

B-Day

Happy B-Day ;)
  • Vše nejlepší!!!!!

Happy B-Day Phoebe!!! :)
  • maggie611

proc

na základě čeho jste usoudili že je lesba? jste fakt trochu na hlavu
  • maggie611

aha

já myslela že má narozky 17.října
  • ale jo