Přejít na výpis diskuzí

Phoebe Tonkin

OSOBNOST 11.11.2007 
244 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • justice

Re: Re: Cleo = H2o

Taky s váma souhlasim a setkat bych se s ní chci moooc! Nevíte jestli se dá sehnat její email nebo něco podobnýho?? I love u Phoebe *14* *14* *14*
  • Re: Re: Cleo = H2o

Taky souhlas mám stejný názor. *14* *14* *14*
  • jj

Phoebe Nekouří Nebo JO? *8*
  • Re: Cleo = H2o

*14* TAKY JE MÁM RÁDA SOUHLASIM S TEBOU A KDO SNÁMA SOUHLASÍ AT PÍSNE SEM KNÁM !!! *14*
  • Cleo = H2o

Cleo je moe nej herečka JE HEZKÁ A MILÁ PROSTĚ SUPA ČUPA GIRL moc jí láfkuju a jednou bych se s phoebe,caribou a clarii chtěla sejít moc je obdiwuju je to muj nej new serial
    FOR: H2O FROM: NOY SM!LE = I ♥ YOU !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • h2o

Phoebe Tonkin je nejlepsi herecka na svete je moc krasna a skvela touzim se sni setkat v budoucnu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3*
  • Kočka

Ona je naprosto nádherná,dokonalá,nejvíc sexy holka na světě *14* ale myslím si,že je ve skutečnosti dost namyšlená.. no kdo by taky nebyl že.. jinak h2o je dobrej serial.. ale na jetixu je to pěkně na pi*u opakují tam pořád to stejný a některý díly ještě ani nepustily.. nevíte někdo kde jsou všechny díly h2o ?
  • plsky

plsky chodte na moj blog je na rockerka998.blog.cz je tam vela celebrít móda a hudba. je tam samo aj phoebe(cleo) *3*
  • cleo

caukiii *7* jak se mááte *15* doufam že super *14* Cleo upe miluji je to tak nej herecka co znáám a hlavně je nej z h2o *9* vuknete se na muj blog www.hello-karinka.blog.cz a pisnite komik kuji
  • H2O je super

H2O jetotálně super seriál koukám na něj skoro každej den naTVJetix a je to fakt bombastický...je to moc hezký a já ten seriál totálně zbožňuju... ♥♥♥ je SUPER !!!!!!!!!! a už se moc těším na tu 3. řadu, která se natáčí... ♥♥♥
  • Love you PHEOBE

máte pravdu je naprosto uzasna..je krasna ale s ofinou se mi moc nelibila ale i tak vypadala sqele...a je krasne opalena a suprove se obleka......no proste je takova SUPR!! a na sevete je spousta lidi kteri kouri a pijou tak ji to nebudem vycitat (i kdyz by nemusela *9* asopn kourit) *5*
  • smula=(

Podle mne je Phoebe uplne super herecka a v H2o vyzera ze je takova slusacka.Ale kdyz ve skutecnosti pije a kouri...a ti fotky kde se valela po zemi *5* *9* ...nefim.Ale ve skutecnosti se taky skutecne líp oblika.CMUQ *14*
  • Phoebe Tonkin

Ahojky Cleo je nej. *1*
  • Cleo

Mam ji rad a toužím se s ní setkat a sem jako ona *14* *14* *14*
  • Cleo

souhlasim, ze je phoebe uzasna, cleo sem mela ze vsech tri nejradsi :)
    vlastne porad mam *1*
  • Re: Phobe

Máš peavdu cleo-Phoebe Tonkin je úžasná. *13*
  • Emma je lepší

v h2o je super ,ale ty soukromé fotky když byla opilá atd. jsou otřesný *9*
  • ccccclio pho

*1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* pho alias ccclio je super ale cariba je fajnejsia
  • Phobe

Phoebe(Cleo) je úžasná!!!!! Zbožnuju ji už od samýho začátku H2O,ale bez ofiny v druhý sérii je hezčí!Je úžasná herečka a vypadá krásně opáleně jako správná holka narozena v Austrálii !! Prostě je taková neobyčejná dívka (no ordinary girl)*14*
  • JE k SEŽRÁNÍ

je nej!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit