-
Paul má ženu ;) jak by s ní mohl asi chodit? :) To asi někdo neví
-
Ona chodí Phoebe s Paulem Weasleym???? Protože já vůbec nevim všude píšou něco jinýho *13* ...... Ale přála bych jim to *14* *15* *1*
-
Myslím, že je to fantastická herečka a mám jí moc ráda :D
-
Přeji ji to s Paulem určitě budou tvořit nádherný pár :*
-
jsi nejlepčí
-
jé ona má stejně narozky jako já.DD
-
Wšechno nejlepší Phoebe Tonkin si moc moc dobrá herečka fakt. *14*
-
Všechno nejlepší [best wishes] a [and] Všechno nej k narozeninám [Happy Birthday]
-
Krásné narozeniny ;)
-
Na "Kinotipu" jsou všechny díly s českými titulkami, nebo si je můžeš stáhnout na "Ulož.to". Taky dávají Upíří deníky na Nova cinema.
-
Všechno nejlepší *3* *4* *2*
-
Ahoj mají taky chybu píšou tu že se narodila 12.7.1989 ,ale v životopise (článku) píšou : Phoebe Tonkin celým jménem Phoebe Jane Tonkin se narodila 17.10.1989 .
Měli by si to opravit narodila se 12.7. nebo 17.10.?? -
dáváj někde upíří deníky?
-
Phoebe hraje v Upířích denících vlkodlačici Hayley. Dej te jí to prosím do filmografii. Phoebe už hraje třetí nadpřirozenou bytosz 1. mořská panna 2. čarodějka 3. vlkodlačice *1* *1* *1*
-
žejooooooo :D Taky se nemůžu dočkat aaa :) v jakým dile se tam objeví ?
-
Phoebe bude hrát v upířích denících a bude hrát po boku své kolegini z H2O Claire Holt. Já se táák těšíím ani nevíte jak *1* *1*
-
Hrozně bych si přála aby v seriálu H2O Chodil Will s Rikki a ne s Bellou *7* *6*
-
Jakto že v životopise a v profilu je úplně jiné datum spravné datum narození je v životopise du to upravit
-
12.7.1989
-
proč se datum narozenin změnil ?