-
Skvělá
Jj. Phoebe je skvělá!!! *15* *14* *1* -
narozeniny
happy birthday *4* i very like you Phoebe!!! *14* *14* you are my best actress *14* *14* -
-
Hap-py
If you're hap-py and you know it, clap your hands,if you're hap-py and you know it, clap your hands.If you're hap-py and you know it and you real-ly want to show it, if you're hap-py and you know it, clap your hands. *1* *1*
-
-
Phobe
Phoebe(Cleo) je úžasná!!!!! Zbožnuju ji už od samýho začátku H2O,ale bez ofiny v druhý sérii je hezčí!Je úžasná herečka a vypadá krásně opáleně jako správná holka narozena v Austrálii !! Prostě je taková neobyčejná dívka (no ordinary girl)*14* -
-
Re: Phobe
Máš peavdu cleo-Phoebe Tonkin je úžasná. *13*
-
-
Pomozte mi
Nevíte někdo jaké číslo na ICQ a jméno na skypu má Phoebe Tonkin ? pomozte mi přeci určitě to chcete vědět
*7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
JE k SEŽRÁNÍ
je nej!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Happy Birthday ♥
Všechno nejlepšííííííííííí Phoebe !!!!!!!!!!!! ♥ *3* -
Cleo
Mam ji rad a toužím se s ní setkat a sem jako ona *14* *14* *14* -
Je skvělá herečka, mám jí ráda a je moje nejoblíbenější z H2O stačí přidat vodu. Škoda, že doopravdy nechodila s Angusem ( s Lewisem). Byli by Cut *14* *14*
-
Hej
Vy jsete magoři proč si myslíte že Pheobe Tonkin je lesba? Ne není!! Je to normální obyčejná herečka!A že má divné fotky (pro vás mě se líbí) neznamená že je lesba!! Ichtylové! Je to pěkná elegantní a sexy HOLKA...Nejdřív se podívejte na sebe potom až něco říkej na Pheobe!!! *4* -
goodd
je super herečka a i modelka má fak skvělou postavu :-) *14* -
-
Re: goodd
*1* jn Phoebe je fak upa nej :* CLEO *14*
-