-
Pierre a Josh
Pierre a Josh Groban jsou nej chlapi na světě!!!čumáčci klásní *14* *4* *14* -
pro zajimavost
pierre se narodil 9.5. a neni to herec je to zpevak a jenom si strihl roli v new york minute se setrami olsenovic a hraje ve skupine simple plan a je hlavni zpevak a taky hraje na kytaru ja ho miluju *14* ale asi podle novych zprav ma nejakou holku(stetka) *8* *16* -
Pierre
nejúžasnější bytost na světě *14* *14* -
to je prostě drahouš
ať někdo o něm zkusí říct, že je ošklivej nebo tak něco a je synem smrti *1* -
at zije pierre
a tak přijet by k nám mohl. -
♥MuciQ♥
Pierre on je tak sladkej!
Je úpa k sežrání!
Já ho miluju!
*14* *14* *14* *14* *14*
I♥Y -
miláček
je tak krásnej a zpívá božsky ..........
nikdo se mu nevyrovná *4* -
HAPPY BIRTHDAY
Všechno Nejlepší k 30átinám Pierre...upa nejvíc tě žeru *14* ...ale to nejsem sama *7* ...to je bře..páč by jinak nebyli Simple Plan...a žádnej Pierre Bouvier...takže přeju co nejvíc let Simple Plan...ať pstě vydrží až do smrti *14* ..taky ti přeju abys našel tu pravou a založil si sní rodinu *15* ...TAKŽE HAPPY BIRTHDAY PIERRE *3* *3* *3* -
I love you
Bouv je upaaaa sexy!!!!Strašně moc ho miluju...a lituju toho že sem nebyla minulej rok na koncííku...muselo to bejt úúúžasnýýý!!!viděla sem nějaký fotky a strašně moooocinky mu to slušelo. Akorát mě strašně štve že už má snoubenku *9* *9* to se jako nedá...kdyby se mi oženil *8* *8* !!!No nevim nevim....
jinak mám strašně ráda celý simplíky...hrajou úplně krááásňoučký songy a hlavně bouv tak nádherně zpívá, že se to fakt nedá *1* *1*
A je taky dost vtipnej...když sem viděla jeho vlogy tak sem z toho vopravdu dost dlouho nemohla..měla sem strašnej výtlem
*14* *14*
opravdu ho móóóóóóóóóóóć miluju *14* -
-
Re: I love you
JJ... Je úpe k sežrání!!! *14* Nej zpěvák kterýho znám! *3* Je to prostě moc milej a fajne a taky moc hezkej *14* kluk! Moc moc moc ho mám ráda!!! A SP pochopitelně tky! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *15* -
-
Re: Re: I love you
naprostej souhlas xD xD je to upe mots welká šukna xD xD a cute zpíva ^_^pstě mots ho žeru__a doufám že zase přijedou___ *1* *1* -
-
hlavně ho nesežer *1* *2* *1*
-
-
-
-
Happy Birthday
Happy birthaday Pierre!!! A ty Franchie taky.