-
Text Vašeho příspévku
-
TEĎ JE BOUŘKA A JÁ VZPOMÍNÁM NA VINNETOUA a na Plitvická jezera. Dnes to tam vypadá jinak než tehdy. Já radši půjdu spát, protože zítra se tam jedu podívat a zavzpomínat na filmové mayovky. Takže dobrou noc!
-
Nemůže mi někdo, prosím říct, kde se dá sehnat knížka Vinnetou a já? Nikde ji nemohu najít. Moc děkuji za odpověď.
-
-
Myslim, že někde na internetu bude, když budeš dlouho surfovat, tak ji možná najdeš. A když ne, tak si to přej k Vánocům.
-
-
Já to v životě nenajdu! Do Vánoc to nevydržím. Ty tu knížku doma máš?
-
-
-
Mám text k písni Die nacht beginnt, kterou Pierre Brice nazpíval. Nabízím jako výměnu za další materiály. Je to originální text s českým překladem. Můj e-mail je: babevvkar.jack@seznam.cz
-
-
Text je už vyměněný, takže už prosím nepiště na e-mail. Navíc mám nyní jiný mail.
-
-
Já mám narozeniny ve stejnej den, kdy měl Brice svatbu. *4*
-
-
27.června.
-
-
To já taky!
-
-
-
Na co měl tolik čoklů? On je do nich blázen! Čokli jsou pro něj ♥♥♥♥♥♥♥
-
Ja chcu videt Bgrice a le to asi nevynde, tak mam po zazitku
-
Alain Delon mel vetsi talent. Mel i vetsi charakter, Brice si uzival zivota, misto toho, aby pracoval. Alain vypada lip nez Brice. A mimochodem, ta jeho sereda si asi nechala udelat na ksichtu plastiky. Ale nejlepsi co se Bricemu povedlo byl Vinnetou. Podle me si tu roli ani nezaslouzil, ale byl dobrej. *10* *7*
-
-
jojo
-
-
Text Vašeho příspěvku *10*
-
*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*