Přejít na výpis diskuzí

Pierre Brice

OSOBNOST 31.12.2006 
86 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když se na konci 90.let minulého století začal natáčet dvoudílný film Vinnetou se vrací, tak se asi tak nějak tušilo, že to bude propadák. Jenže fanoušci si mysleli opak. Mysleli si, že se Vinnetou vrátil a bude pokračování. Ale jak jsem měl možnost první díl poznat, tak jsem pochopil, že Vinnetou se nezměnil ani po tolika letech od natáčení první série mayovek. Film se mi líbil tak patnáct minut, ale potom jsem u toho dokonce usnul (a to mi není ještě ani čtyřicet)! Ale nyní k popisu filmu: Žena s manželem a nemocným dítětem objeví Vinnetoua v jeskyni, kde se už řadu let ukrývá. Přežil totiž smrtelnou ránu v Posledním výstřelu. No nic, tohle jsem si z filmu zapamatoval. Avšak nepřestal jsem doufat, že druhý díl bude lepší, protože mně se nikdy první díly nelíbí. Popis druhého dílu: Vinnetou potká dva kluky, malého bělocha a Indiána, kteří lezou po stromě před vlkem a Vinnetou jim říká, že je to přirozené, má hlad. To je asi vše, co mě z filmu pobavilo. Jinak to byl určitě propadák a kritici nešetřili poznámkami k těmto dvěm filmům. *8* *7* *13* *9*
  • Text je už vyměněný, takže už prosím nepiště na e-mail. Navíc mám nyní jiný mail.
  • Ernonaldo
    To já taky!
  • Text Vašeho příspévku
  • Já to v životě nenajdu! Do Vánoc to nevydržím. Ty tu knížku doma máš?
  • Myslim, že někde na internetu bude, když budeš dlouho surfovat, tak ji možná najdeš. A když ne, tak si to přej k Vánocům.
  • TEĎ JE BOUŘKA A JÁ VZPOMÍNÁM NA VINNETOUA a na Plitvická jezera. Dnes to tam vypadá jinak než tehdy. Já radši půjdu spát, protože zítra se tam jedu podívat a zavzpomínat na filmové mayovky. Takže dobrou noc!
  • Nemůže mi někdo, prosím říct, kde se dá sehnat knížka Vinnetou a já? Nikde ji nemohu najít. Moc děkuji za odpověď.
  • Mám text k písni Die nacht beginnt, kterou Pierre Brice nazpíval. Nabízím jako výměnu za další materiály. Je to originální text s českým překladem. Můj e-mail je: babevvkar.jack@seznam.cz
  • 27.června.
  • Já mám narozeniny ve stejnej den, kdy měl Brice svatbu. *4*
  • Na 80 teda vypadal!
  • Na co měl tolik čoklů? On je do nich blázen! Čokli jsou pro něj ♥♥♥♥♥♥♥
  • Ja chcu videt Bgrice a le to asi nevynde, tak mam po zazitku
  • Ja taky!!!!!!!
  • jojo
  • Alain Delon mel vetsi talent. Mel i vetsi charakter, Brice si uzival zivota, misto toho, aby pracoval. Alain vypada lip nez Brice. A mimochodem, ta jeho sereda si asi nechala udelat na ksichtu plastiky. Ale nejlepsi co se Bricemu povedlo byl Vinnetou. Podle me si tu roli ani nezaslouzil, ale byl dobrej. *10* *7*
  • Text Vašeho příspěvku *10*
  • *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Vinnetou a Old Shatterhand byli super *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit