-
škoda že už mu je 82 jinak krásný zbytek života *4*
-
TEĎ JE BOUŘKA A JÁ VZPOMÍNÁM NA VINNETOUA a na Plitvická jezera. Dnes to tam vypadá jinak než tehdy. Já radši půjdu spát, protože zítra se tam jedu podívat a zavzpomínat na filmové mayovky. Takže dobrou noc!
-
Narodil sa podobne ako moj dedko ten sa narodil 4.2 1929
-
Pocuvaj ty prd prdovatej ty si taky jebnuty ze to az boli. Chcela by som ta vidiet pretoze tekeho primitiva som este nestretla. Urcite si skaredy a hlupy preto nadavas ludom ktori nieco dokazali a dobre vizeraju lebo ty si obycajny uboziak ty prde.
-
vinetu je naj mayjovka snim som vyrastal Pier si saslluži uznanie aj spolu lex barkerom ktori už davno umrel dik timto hercom ivan.
-
Je úžasný,když byl mladý a vypadal jako indian i ne indian tak byl děsně sexy. Miluju hlavně jako Vinetua .Já bych to tak procítěně nezahrála
-
-
co ty ho balíš *4*
-
vinne tou je spolu z old shaterhandem a nšoči také z Ribannou kleki petrou ,inčučunou atd. prostě skvělí *7* *7* *2* *1*
-
-
Zdravím všechny fanoušky Mayovek a Vinnetoua. Mám takový problém, se kterým mi doufám poradíte.
Sháním knihu od Pierra Brice: Vinnetou a já, ale nemůžu ji nikde sehnat. Mohl by mi někdo poradit, kde ji koupit.
Díky všem -
-
Ahoj! Mám jeden výtisk navíc. Mohu vyměnit za jiné materiály Winnetoua nebo prodám za 199 Kč. Pavla
Kontakt: petrf5@centrum.cz
-
-
všetko naj narodenim VINNETOU . Myslim si ťe vinnetou bude večne snamy preto že mayjovky su naj vyrastal som spolu stzmto filmom a mam ho najračej dakujem ti aj tvojmu bratovi lex barkerovi ktori užneni davno medzy živimi dakujem
-
Vinnetou je strašnej pitomec *16* *12* *11* *10* *13* *9* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1*
-
-
Ty seš pitomec, závidíš a zřejmě vypadáš jak Quasimodo.Protože Pier Brice byl krásný a inteligentní.
-
-
Když se na konci 90.let minulého století začal natáčet dvoudílný film Vinnetou se vrací, tak se asi tak nějak tušilo, že to bude propadák. Jenže fanoušci si mysleli opak. Mysleli si, že se Vinnetou vrátil a bude pokračování. Ale jak jsem měl možnost první díl poznat, tak jsem pochopil, že Vinnetou se nezměnil ani po tolika letech od natáčení první série mayovek. Film se mi líbil tak patnáct minut, ale potom jsem u toho dokonce usnul (a to mi není ještě ani čtyřicet)! Ale nyní k popisu filmu: Žena s manželem a nemocným dítětem objeví Vinnetoua v jeskyni, kde se už řadu let ukrývá. Přežil totiž smrtelnou ránu v Posledním výstřelu. No nic, tohle jsem si z filmu zapamatoval. Avšak nepřestal jsem doufat, že druhý díl bude lepší, protože mně se nikdy první díly nelíbí. Popis druhého dílu: Vinnetou potká dva kluky, malého bělocha a Indiána, kteří lezou po stromě před vlkem a Vinnetou jim říká, že je to přirozené, má hlad. To je asi vše, co mě z filmu pobavilo. Jinak to byl určitě propadák a kritici nešetřili poznámkami k těmto dvěm filmům. *8* *7* *13* *9*
-
-
Souhlasím.
-
Oprava: 2 filmům
-