-
PLAKÁTY
Ahojky na mém bogu nabízím různé plakáty, věci, sbrírky atd.. pokud máte zájem, určitě se přijďte podívat. Miška
PS: i plakáty Pink.. *14* *15* *14* -
pink deniska
furt pink válí.mám její org podpis je skělá její hlas prostě good.má krásný písničky a na všechno na co se podívám.Má docela těžkej život,ale vše zvládá je statečná holka.má suprovej talent. *5* *5* *1* *8* *8* *8* -
?
Proč autorka neopraví chyby????? *13* *13* -
-
Re: ?
v cem ? pokud myslis opravy chyb v tetu pisnicek u FUNHOUSE tk za ty se omlouvam a opravim je
-
-
p!nk
P!NK je prostě nej -
cool pink
Pink je prostě nejlepší.Přesně její sonk sober nebo just like apill prostě jsem zní pryč.Je senzační . Jednou bych se sní chtěla setkat i když vím že asi nikdy. Jdu v jejích kolejích. Spívás skládám,ale nikdy nebudu tak dobrá jako ona a nikdu nebudu tak slavná jako on pink je prostě cool.
*14* *14* *5* -
pink pink =P
tyjo teď sem se uplně zbláznila do jejího songu Sober!!! to je upe suprovýýýý!!! *14* nádhernej song prostěěě *14* -
@nn
to je dear mr president http://www.youtube.com/watch?v=Q56p HCGrlc4 *3* -
hledam
ahoj hledam dear mr president česke t ! mate dik -
ProstePink
Pink mam moc rada protoze ikdyz ji neznam osobne tak si myslim ze si stoji pevne za svym nazorem.jeji pisnicky me dokazou rozveselit.mam ji hodne rada.je naslapana-proste je to pink. -
PINK4EVER
PINK4EVER MILUJEM JU
PINK4EVER MILUJEM JU
PINK4EVER MILUJEM JU
PINK4EVER MILUJEM JU
PINK4EVER MILUJEM JU
PINK4EVER MILUJEM JU
PINK4EVER MILUJEM JU
*1* *3* *14* cmuQ -
-
Re: PINK4EVER
Moje slova: