-
She is PERFECT!!!
pink je strašně fajná, borka prostě, zpívám její písničky v sóláku a fakt nemají chybu..RESPECT PINK!!! *14* *1* -
Re: Pink Pink Pink bléééé!
Jenomže ta ji nemá ráda ve smyslu nafintěný barbíny ale prostě jako styl....navíc to není ta vyumělkovaná růžová kterou nosí většina vymaštěných holek na Zemi...je to ....její názor,ale myslím,že bys měla dřív jít do podstaty tý věci než ji začneš kritizovat jen kvůli pseudonymu........... -
Re: Pink je hudební královna!!!
No jo,zas to tak nepřeháněj. Pink je celkem dobrá,líbí se mi její písnička So What,ale řekla bych,že Tereza Kerndlová má daleko hezčí hlas. *1* *8* *1* *8* *9* *15* *9* *4* *14* -
P!nk
pink je best!nejlepší je,jak je v různých charitativních organizacích *1* -
Re: Kočenka :-*
mAŠ Fakt vkus koočenko...ale ten jeji koncert nemel chybůů... *13* je skvělá a zvláš upa moderní -
Re: je super
máš přesnou pravdu P!nk upa nej zpěvačka má vkus a umí nejlíp zpívat zpívat *3* *14* *4* *4* *4* *4* -
bhn
upa nej tvrddazpěvačka *14* *4* *4* -
je super
P!ink je uplně libová zpěvačka mám jí strašně moc ráda ptz má fakt super písničky a texty...Doufám že sem zase dorazí ptz bych děsně chtěla jít na její koncert minule byl super.. *14* *14* *15* *15* -
Missi
To by bylo nejlepší *5* . -
Kočenka :-*
Má upa sqelý songy a upa frajerka,ne, jeji klip stupid girls a mnoho dalších ej the best of all *14* *14* *14* -
Anonymka
Hmmmmmmmmm.......chceme to *10*! -
Re: Ludia
JDE VIDET ZE SI PROSTE BLBA KARVA *5* -
PLAKATY PINK
cusik,zbiram plakaty od pink bo je nej z nej,a moc jich nemam jestli mate nejaky co se vam nelibi nebo ho mate dvakrat plsplspls napiste na taikwondogirl@gmail.com a domluvime se plsplspls dik klarik *3* -
Pink
Skvělý písničky, super hlas, perfektně vypadá a ještě smysl pro humor - lepší neznám *5* -
Re: dračice
to určitě stejně nejvíce miluju ty její klipy *4* -
sbirka
Ahoj! Prodam sbirku Pink, 77clanku, 2 plakaty za 120 Kc (vcetne postovneho). LINDAOLIVOVA@seznam.cz -
pink dear mr.president
Pink - Dear Mr. President - najlepšia pesnička akú som kedy asi počula, ten text je úplne najsupernejší a najvístižnejší a úplne s ním súhlasím. Kto to nepočul prišiel o veľa. A to niesom nejaká puberťáčka čo sa potrebuje niekomu predviesť. Ak nepoznáte slová prečítajte si preklad. PREFEKTNÉ. JANA -
info
Ahoj vsetci, mohli by ste mi prosim poslat nieco viac o Pink, kde momentalne zije, skym, ako sa jej v podstate dari a tak :)) posielajte mi to na mail sasinka15@azet.sk dik -
dračice
taky se těším na její nový cd, protože určitě bude stát za to -
Re: Pink je hudební královna!!!
máš naprotou pravdu ať si řiká kdo chce co chce je to jednička s veliky J