Přejít na výpis diskuzí

Pink

OSOBNOST 31.12.2006 
566 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • glackgirl

Re: koncert

Souhlasím, ten koncert byl naprosto úžasný...fakt jí žeru *14* *1*
  • emo-anne

koncert

taky sem byla na konciku a byla to naprosto nepopsatelna skvela sou.....a hvezdy manyry???? vubec:D byla sama sebou a nazivo je uzasna....de videt ze dela to co ji bavii....ona je bozi:-*
  • msfireli

Koncert P!nk

Taky jsem byla na koncertu...... bylo to naprosto nepopsatelný a úžasný! prostě kdo tam nebyl tak přišel o hodně! nezažila jsem lepší akci! ta holka zpívá jako bůh! předskupina byla malinko slabší, ale nebylo to příšerný. Nechápu předchozí komentář, že má P!nk hvězdný manýry! co tim bylo myšleno? Vůbec mi to tak nepřišlo! ba naopak! dělala úplně neskutečnou šou!
  • Koncert♥

Byla jsem na koncertu *14* bylo to super až na tu předskupinu *9* ta mě nebavila.Jsem si říkala že jsem si nemyslela že má P!nk hvězdný manýry *9* ale nakonec jsem se spletla!!! Koncert byl super!! *14* Zpívla Just Like a Pill,Family Potrait,So What, Funhouse, Dear MR President,Who Knew, Please Don't Leave Me,Sober...a mnoho dalších *14* *14* I♥Pink♥
  • Re: lístky na P!nk

Měla bych zájem o lístky, prosím o kontakt na email či na 608234216
  • kresalka

jaky čas??

Lidičky co razite na P!nk,v kolik zhruba pujdete pred Sazku?? *5*
  • lístky na P!nk

Ahoja,prodám 2 lístky na P!nk do Prahy na stání u pódia.Kdo má zájem tak mi napiště
  • Už jen týden :D

Hej lidi už jenom týden!! *14* Už se nemůžu dočkat!! PINK JE NEJ!!! *14* *1*
  • Re: Re: Re: rebelka...?těžko!!!

ty srovnáváš Paris Hilton s PINK OMG OMG OMG to je jako srovnávat noc a den.
  • lucik200

P!nk Forever

P!nk je prostě best!Ta její píseň Fun House je božííííííí stejně jako ona:)
  • Re: Přivítání Pink

Ve kterem cisle brava to je???Diky *3*
  • smutek

Aaaachjooo...na pink bych strasne chtela jet,ale nejde to...newite jestli to bude v telce??? Díky *9* *9* *9*
  • Sraz

Ahoj. Nemám s kým jít na koncert a nechci tam jít sama :/ Mám listek na stání k podiu (sever) Tak kdyby někdo měl zájem se sejit nedke v Praze nebo před 02 arenou tak se ozvěte na mail nebo na tel. číslo 720 310 929 pouze SMS :)
  • baluska1

....

Jdu na její koncert.Už se těším.A ten song piluju a učím se už ho umím celý.P!ink je NEJ.
  • Přivítání Pink

Ahoj fanoušci takže přivítáme Pink písničkou So What to už jistě dobře všichni víte .vy co jdete na koncert. Hlídejte si hodinky přesně v 20:00 začneme všichni zpívat So What aby sme Pink u nás přivítali. To už víte. Více Informací v Časopise Bravo na polední stránce !!!!!!!!!! Ten kdo jde taky na koncert Pink a o tomhle ještě nic neví tak v Bravu na poslední stránce jsou podrobné informace *4* díky
  • Re: Re: čumte!

JJJJ a taky je strááááááášne pekná od ní ave maria strasne se mi líbí,ave maria http://www.youtube.com/watch?v=ERwx t6s0FPo v rock podobe no super *14* a pak se mi strašne líbí just like a pill,stupid girl,please don´t leave me pak we will rock you co zpívá ešte s britney a beyoncé..Je jich hodne ale ty co jsi napsala+tyhle miluju *14*
  • miley11cyrus

.

so so what super písnička
  • heatcliff

....

I don´t belive you- je nádherná písnička, je to taková krása, až mi leze mráz po zádech- PINK JE FAKT BOMBOVNÍ!!!
  • Re: Předskokan

Ahoj :) předskokanem by měli být Evermore :)
  • Pink

Omlouvám se za chybně přidané odkazy, snad už to bude fungovat:
    Pink: polštářky, hrníčky:
    http://aukro.cz/item789 805128_pink_polstarek_c_7.html
    htt p://aukro.cz/item793136424_pink_hrn icek_pro_fanousky_c_18.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší