-
pitbull je dobrej zpěvák. jen by mě zajímalo jestli chce být plešatej jako že se mu to prostě líbí nebo jestli třeba trpí na nějakou nemoc díky který prostě musí být plešatej *7* protože já si myslím že normální vlasy by mu možná slušeli víc než mít hlavu úplně holou. ale vlastně proč ne plešatý vlasy náhodou na něm to sluší *1* *2* ha,ha,ha
-
-
Ehm, ehm plešatý vlasy? Trochu blbost nemyslíš? ;) A kolik ti je bože? Justin Bieber je sice velmi talentovaný kluk..muž se mu opravdu říkat nedá...ale na Pitbulla nemá ;)
-
-
Ahoj Terezo miluju jmeno tereza protože sem pojmenovala moji dceru takle ale to je jedno ale ten tvůj komentar nechapu
-
-
-
všechno nejlepší :) *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* Pitbulle
-
Rap a hip-hop nesnásím, ale Pitbull je fakt dobrej
-
Pitbull je najlepší !!! Je super, je pekný a má úžasný hlas *5* Zbožňujem ho ! *14*
-
pitbull je lupsi nez justyn biber a co si mislite pitbull je hvezda vy jte hroznejni nez sam pitbull *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Pitbull je ale taky dobrý zpěvák. Mám ho ráda.
-
Co všichni proti Justinovi pořád máte!? Děláte jak kdyby to měl být bůhví jakej člověk!
-
Ten pravopis,děláš si srandu?
"lupsi" - lepší
"nez" - než
"justy biber" - Justin Bieber
"mislite" - myslíte
"jte" - jste
"hroznejni" - hroznější
"nez" - než
Dostáváš zlatého bludišťáka za tvůj pravopis (y) -,-
-
-
Happy birthday Armando!
-
Pitbull je dobrej
-
Hi, I admire you very, very, very much!! Your songs are beautiful.
I love you and most like you. -
I love your pitbull a super pisniščky mainly hotel room service and dance again, and all others were exceptionally always understand about you from other rapper got amazing voice!!
je užasnej ma supr hlas vždy ho rozeznam od ostatních raperu miluju ho!!!!!!!!!!!!!!!! -
CS
viste pekny magoři jak muže byt pitbull mrtvej když každou chvili rappuje nove pisničky? *7* *7*