-
Happy brithay pitbull
-
sorry pitbulle ale zda se mi ze mas trosku vic sexualni klipy *9* *9* *9* *9*
-
-
No a co :(ty asi nebudeš moc chytrá když si říkáš terezka
-
-
Cože??? Mu je teprve 30 let? Myslela jsem, že mu je minimálně 40. Alespoň tak vypadá teda. Myslela jsem si, že je taky o hodně starší než Enrique. To mě teda fakt překvapilo... *8*
-
-
ty si normalni jelito podivej se na neho a pak mluv kolik muje ty krav.......................OOOOOO *16* *16* *16* *16*
-
Nevypadá zase tak staře.... aspoň na mě tak nepůsobí *4* já si myslím že vypadá skvěle *4*
-
-
hallo jak jse mas a co kdy bis jsemnou chodil co
-
-
Nemáš to nad čelem trochu vylízaný? *3*
-
-
ahoj pidbula jsem tva fanenka a mam tě moc a moc rada *14*
-
Vše nej k narozkam
-
Pitbulla mam radsej ako Chrisa Browna lebo ma najlepsie pesnicky na svete!! mam ho rada!! *3*
-
ten jejich Justyn biber je v base za fet a mam rada pitbulla.Jo přímam že každej je jinej a ma ji nej styl ale nemusí to ostatnim hnusit ale jo přiznávám ta ky jsem urazila toho fetaka Justyna bíbereale stojim si za svim *7* ale vím ze justyn bíbera ma rad malo kdo *16*
-
-
Souhlasím kdo nešnáší Justina Blba Pidbul je rozhodně leší že ano Holku Než Smrdaka Biber *1* *1* *1* *1* *2* *15* *3*
-
-
jak to výš že přijede do Prahy 17 června???
-
-
http://www.vstupenky-levne.cz/pitbull.aspx
Vystoupení v Aréně *3*
-
-
má tak sexy hlas tak zvlaštní sexy zaroven takovy jemnoucky a roztomili nelepši hlasek ma u pisničky sube las manos pa arriba jak řika to čšabala je tak sexy
has such a sexy voice and sexy at the same time such a special and endearing jemnouckhas the BEST songs las manos SUBE pa arriba čšabala says it is so sexy