-
je to jen matení lidí
ahoj no řeknu vám musela jsem napsat o přemyslovcích referát četla jsem si to moc se mi to nezdálo , ale tyhle příspěvky mi to potvrdili smažte to mate to lidi DÍKY
ps:za tohle bych asi dostala za pět *13* -
-
Re: je to v poho
jeto vsecko pravda a tembuzerantum nevjer ch tej byt jen zajimavi *15* a chtej se vytahovat *3* a vjermy ja mam pravdu *13* -
Re: je to jen matení lidí
To je vše pravda.
Ve škole sem stím uspěla a mám stoho 1.
Tak nevím všechno tu je pravdivé jak říkám pravdivé
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*8* *1* *10* *13*
-
-
KDO TO PSAL?
Ten, kdo je autorem takoveto smesice, ktera ani neni zcela pravdiva by se mel stydet... -
-
Re: KDO TO PSAL?
Taky na tu čumim stouri..byl to nakej matlas..estli to budy mit v rocnikovce spatne tak ho podle IP adresy najdu a odstrelim... -
-
Re: Re: KDO TO PSAL?
je to nepřehledný -
-
Re: Re: Re: KDO TO PSAL?
a nejen nepřehledný...něco tam je blbě, něco tam pro změnu chybí vůbec...
-
-
-
-
Proč ty bludy?!?
Divím se,že je někdo tak odvážný a zveřejní takové bludy.Švábenský-to tahá za vlasy!Syn z prvního manželství byl Vratislav atd.atd.Mám rád historii a na tyto stránky jsem narazil poprvé a nedá mi to "ozvat se".Matoucí príspěvky by měl admin korigovat.Názory můžu mít všelijaké,ale historická data jsou jenom jedna.Přeji všem lepší počtení o historii než je tento Přemysl. -
Přemysl Otakar I.
Když si nejsem něčím jistý,nepíšu o tom a když nevím a píšu,jsem blb. -
Hodne prekroucene dejiny. . U lodenic Bedrich prohral, vitezem byl Sobeslav, Premysl tam vubec nebyl. Navic spojencem Barbarosy byl prave Bedrich nikoli moravska knizata. ..... bud se zajimate o historii a nebo o pohadky... hm? ;)
-
-
Bitky u Lodenic boli dve : ) ...... mate pravdu sj Vy :)
-
Tak u Loděnic vyhrál, ale byl to Přemysl ne Bedřich nad Otou ze Znojma.
Jinak Barbarosa je přesně :D i když .... podle toho kdo vládl na moravě
-
-
Smazte to
smazte to. 1212 ne 1204 -
ježiš taky děti se tady strapnují..... bežte si spamovat někam do prd**e!!
*6* *6* *6* *6* *6* *6* -
Smázněte to
Některe věci sou tam dobře, ale že by bulka sicilská byla 1204 to je kardinální blbost...a překlepů je tam taky dost -
;-)
*8* ho vno -
-
Re: ;-)
ty debile vis kolik stim si musel dat nikdo prace a ty jim jeste nadavas debile *16*
-
-
Smažte tooo!!
Smažte to jeto hrozné...vůbec to neni pravda *16*