-
Nevíte kolik tenhle super rapper měřil ? Dost mě to zajímá *4*
-
RIP-Proof
Happy Birthday Proof... *4* -
proof
proofe odpočívej v pokoji.......byl jsi nejlepší *5* *5* *5* -
BIG PROOF
Proof Uzasny clovek byl a taky rapper.RESPEKT Proof a taky Bugz,Tupac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FOREVER -
peace
Proof byl skvělej rapper a určitě i super člověk..škoda ,že ti dobří umírají mladí...třeba jako 2pac i Notorios BIG -
Proof
Proof byl skvělej rapper.žeru jeho beat kurt cobain,clap wit me-prostě jedna básen!!!A co jde velice dobře poznat z videi že to byl neuvěřitelně veselý člověk,který dokázal pobavit společnost a života si rozhodně užíval.Což dělal dobře-nebot ti dobří umírají mladí.Nepřijde mi,že jsou to už dva roky. -
Rest in peace homie
Proof byl někdo. Nebyl to jen nějakej eminemův poskok. Byl to prostě básník, parádní textař, rapper a hlavně, úžasný člověk. Někdo jako on bude v hip hopu chybět stejně jako Bugz, 2Pac, Biggie, Eazy nebo Big L. Šou jako s nim už Eminem nikdy nepředvede, prostě to nebude ono, když na podiu nebudou spolu. Takže rest in peace Dirty Harry. -
BIG PROOF
BIG PROOF FOREVER.SUPER RAPPER *4* -
Re: Shady Records
Máš naprostou pravdu, je to fakt škoda.Byl fakt dobrej a nejlepší kámoš Eminema *9* -
Shady Records
Je fakt škoda že zemřel, když jsem se o tom poprve něco dozvěděl myslel jsem že je to zase nějaka sranda z bulvaru, ale bohužel je to pravda. Ano nejlepší parťák ze skupiny D12 a pravá ruka Eminema nežije. Zkurvení gangsteři