Přejít na výpis diskuzí

Rachel Bilson

OSOBNOST 31.12.2006 
56 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rachel

A všimněte si že hraje i dnes vysíláném v kino velko filmu Jumper hraje tam hlavní roli a je tam super vážně doporučuje !!!
    *3*
  • Ahooj

jen mi tu nesedí,že má být ve znamení štíra a přitom se narodila 25.srpna..to k sobě nejde...jinak je to moc krásná holka..je škoda,že víc nehraje a nebo u nás ty filmy nedávají...v HRDINECH to podle mě není ona,i když na první pohled jsem si to taky myslela *3*
    • Re: Ahooj

ale je ve znameni panny...mas to v profilu *1*
  • Heroes

Lidio menší otázka newím jestli se mi to nezdá ale myslím že Rachel hraje v seriálu Hrdinové....Akorát že v tom seriálu má nakrátko vlasy..Kdyby to někdo mohl zjistit jestli tam hraje tak napište tu díík *4* *1*
  • Andílek nigga*16*

Kdo sem dal tu fotku toho černýho anděla*4* kterej neni Rachel?A proc jsou ty fotky tak nekvalitní? *9*
  • ..

no takze rachel je vazne pekna a taky musi bejt kdyz chodi s nejhezcim klukem, kteryho jsem doted videla...
  • Rachel Bilson

Rachel Bilson je celkom pekna a serial The O.C California je uzasny. Rachel nevyzera na to ze ma ak dobre pocitam 26 rokov. Mischa Anne Barton ma 21 rokov. Ked natacali serial The O.C California to bolo priblizne v roku 2004 mali o 3 roky menej cize Rachel mala 23 a Mischa mala 18 ja si myslim ze to je velky rozdiel 5 rokov. A to este nepisem o tom kolko ma Ben McKenzie rokov a Adam Brody pokial neviete kto je Mischa Anne Barton tak to je Marissa Cooper a Ben McKenzie je Rayan Atwood a Adam Brody je Seth Coehn a Rachel Bilson je samozrejme Summer Roberts. Objavila som jednu stranku o O.C. California je to www.serialo.c.california.sk a mimochodom serial O.C California sa v skutocnosti vola Orange Country California O.C. je len skratka tak papa ak sa chcete dozvediet viac informacii tak chodte na stranku www.pokec.sk zaregistrujte sa a napiste mi na nick Marissa89 tak cawko *3* *3* *3* *3* *3* *3* *1*
    • Re: Rachel Bilson

víc tupější holku jsem snad "neviděl"...:D

je to Orange County, bez "r"

*1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *5* *15* *8* *16* *8*
  • ...

rachel je moje mucka mam ji strasne moc rada-a nemuzu ze seriali o.c.....fakt ho zboznuji....muckuju ji *14*
  • Rachel

Rachel je fakt talentovaná herečka a ještě ke všemu krásná. *4* P.S.: Pokud máte rádi seriál O.C., tak můžete navštívit můj blog: http://o-c.blog.cz/ Díky móóóc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit