-
rachel
je to super herečka mě se líbila ve vsech třech filmech ktery sem zatím viděla(žába k zulíbání,protivný sprostý holky a zápisník jedné lásky)Rachel fakt umí hrát! *4* -
Happy Birthday
Happy Birthday Rachel McAdams. *3* -
je to bezvadná herečka *4* *3*
-
..
ještě hrla ve filmu married life-hraje kay nesbitt...hraje tam jeste pierce brosnan a chris cooper -
zpráva
je todobrá herečka hrála i v dobré komedii žába vk zulíbání je to prostě dobrá herečka ale myslela sem si že jí bude tak 25 a vono jí je 32 *8* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *3* *3* verča *3* -
33
vše nej!v protivných sprostých holkách jsi nej!a v žáby k zulíbáni si taky nej!ae ten fil let17647 se mi moc nelíbí !! ae newa o ae si super v PSH mím ten taneć Jingle bels rock!..(newm jak se to píš)ae newa a hrajem si že ségre jsi ty já jsem gretchen kámoška keren a druhá kámoška cady!!ae samozřejmě že aarona získáváš t a né cady!jsi krásná talentovaná prostě žužo
ae nemužu uvěřit že už máš 33 let! -
jj nocni let
Kurna neska zapnu TV a nestacim se divit. Nejak sem ji dlouho nevidel, ale neska to stalo za to. Je uplne uzasna!!! *14* -
Žába k zulíbání,Mean girls,Zakletý v čase,Nesvatbovi,Navždy spolu...Ne jen tady uměla zahrát skvělou roli =) Je to fantastická herečke,s dokonalými rysy.Má svou jedinečnou podotýkávám jedinečnou krásu.A je i přirozená.Má můj velký obdiv.Fandím jí.Kanada jí miluje=)
-
SOUTĚŽ
Druhé kolo soutěže!!!
http://parketa.blog.c z/0907/nejhezci-herecka-2-kolo#comm ent61603643 -
Super herečka
Hraje ještě ve filmu Sherlock Holmes jednu z hlavních rolí - ženu Holmesova života. Je fakt dobrá herečka. Fandím ji. *3*