-
me se libi radana lebajova ma pekni hlas *5* ma pekni učes *15* je mi te prive 10 a pul me je neoblibenejši skupina je holki *14* *14* *5* praste mam rad skupinu holki ma taky rad radanu , kateřinu,nikolu,a trošku kralu *13*
-
mam ráda vaší skupinu přímo miluji. jaka je vaše adresa protože chci vam neco poslat a to mi je teprve 14let
-
mam ráda vaší skupinu přímo miluji. jaka je vaše adresa protože chci vam neco poslat a to mije teprve 14let
-
Ahoj Radan.Je mi 9 let a strašně tě obdivuju protože máš hezký hlas a vlasi.Poprvé jsem slišela vaše cd Pohádkový příběh.ČAU Adél. *2*
-
Dneska jsme byli na Holkách v Kladně a můžu říct,že Radana má fakt super hlas!To je fakt pohlazení!
-
Radana
RADANA JE DOBRA. -
narozena ve Studénce...
..kde došlo k vlakové nehodě !!! -
dekuji
dekuji ze se vam muj zpev velmi libi vzdy me to velice potesi kdyz tady najdu tak krasne vzkazy dekuji -
-
Re: dekuji
Drahá, falešná Radano, vzhledem k tomu, že je pravá Radana právě v porodnici, asi jen těžko tady může psát milé odpovědi. Jako její sestřenice to musím vědět. Jo a mimochodem - Radana by nikdy nepsala bez diakritiky (nesnáší to) a bez čárek v souvětí. I přesto, že jsi nenapsala nic špatného, nemluv za ni...
-
-
odkaz
Dal jsem sem odkaz na radany stránku v super.cz a někdo ji smazal. Proč? A proč sem vlastně znova nejde vložit? Dělá to snad někdo z antifanoušků Radany a nebo přímo nějaký správce osobnosti.cz? Fakt nechápu, proč to tu furt někdo odstraňuje. -
-
Re: odkaz
nevím,mi tu taky nechcou dávat odkazy,co tu u jiných osobností vkládám *9*
-
-
radana je super
Radana je moc hezká holka s nádherným hlasem. Vždy, když jí slyším,tak mě to pohladí na duši. *14*