Přejít na výpis diskuzí

Radana Labajová

OSOBNOST 1.2.2008 
45 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ales.marcan.5
    me se libi radana lebajova ma pekni hlas *5* ma pekni učes *15* je mi te prive 10 a pul me je neoblibenejši skupina je holki *14* *14* *5* praste mam rad skupinu holki ma taky rad radanu , kateřinu,nikolu,a trošku kralu *13*
  • mam ráda vaší skupinu přímo miluji. jaka je vaše adresa protože chci vam neco poslat a to mi je teprve 14let
  • mam ráda vaší skupinu přímo miluji. jaka je vaše adresa protože chci vam neco poslat a to mije teprve 14let
  • Ahoj Radan.Je mi 9 let a strašně tě obdivuju protože máš hezký hlas a vlasi.Poprvé jsem slišela vaše cd Pohádkový příběh.ČAU Adél. *2*
  • Dneska jsme byli na Holkách v Kladně a můžu říct,že Radana má fakt super hlas!To je fakt pohlazení!
  • Radana

RADANA JE DOBRA.
  • jedinetak

narozena ve Studénce...

..kde došlo k vlakové nehodě !!!
  • dekuji

dekuji ze se vam muj zpev velmi libi vzdy me to velice potesi kdyz tady najdu tak krasne vzkazy dekuji
    • Re: dekuji

Drahá, falešná Radano, vzhledem k tomu, že je pravá Radana právě v porodnici, asi jen těžko tady může psát milé odpovědi. Jako její sestřenice to musím vědět. Jo a mimochodem - Radana by nikdy nepsala bez diakritiky (nesnáší to) a bez čárek v souvětí. I přesto, že jsi nenapsala nic špatného, nemluv za ni...
  • odkaz

Dal jsem sem odkaz na radany stránku v super.cz a někdo ji smazal. Proč? A proč sem vlastně znova nejde vložit? Dělá to snad někdo z antifanoušků Radany a nebo přímo nějaký správce osobnosti.cz? Fakt nechápu, proč to tu furt někdo odstraňuje.
    • Re: odkaz

nevím,mi tu taky nechcou dávat odkazy,co tu u jiných osobností vkládám *9*
  • tomzov3

radana je super

Radana je moc hezká holka s nádherným hlasem. Vždy, když jí slyším,tak mě to pohladí na duši. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit