Přejít na výpis diskuzí

Radek Štěpánek

OSOBNOST 26.9.2007 
108 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už je rozvedený..
  • wauworld
    Vše nej.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *4*
  • Ach jo Štěpánek se nepoučil a pořád si hledá vyšší přítelkyně než je on https:facebook.com/photo.php?fbid=521975547874137&set=o.36552613089&type=1&theater
  • https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/s720x720/999591_521975547874137_397253074_n.jpg
  • Radek štěpánek je dobrý tenista, srdcař, který ale není schopen ovládat své libido a jeho slovo, které dal své ženě nestojí ani za starou belu.
    Kvůli Vaidušové se rozešel těsně před svatbou s Martinou Hingisovou, teď se rozvádí s Nicol, protože prý "přeskočila" jiskra s Petrou Kvitovou.
    Společným znamením jeho posledních lásek je, že jejich vrcholový tenis , který byl minimálně o jednu úroveň výše než tenis Štěpánka šel tzv. do kytek.
    Škoda, že tak skvělý tenista má tak mizerný charakter. *6*
  • druhořadý bývalý tenista,není to žádný Ion Tiriac!

• Radku jak dlouho seš s Kvitovou
    • Už asi půl roku..možná dýl,ale balil ji už v roce 2011..
  • the best

Radek je nejlepší český tenista!!!!Je skvělý!!!Po Djokovičovi nejlepší tenista světa!!!!
    • Re: the best

jo, v současnosti je nejlepší český tenista. tomášek berdych je ale taky dobrý. jen s tím nejlepším tenistou světa nevím nevím ... *3* *3*
      • Re: Re: the best

jsem nemyslela herně,ale pro mě jako osoba samá... *4* ale štěpánek je prostě borec! *4*
        • Re: Re: Re: the best

tak o tom žádná. *1*
          • Re: Re: Re: Re: the best

Radek je fajn kluk,jsem rád že je v týmu! No a taky je samozřejmě nejlepší!!!! Nejen tenisově ale i lidsky! *4*
  • jak chcete

Cus lidi!!Udelal jsem radkovi page....teda blog no....webovky neumim delat..xDTo je jedno dal jsem ho do odkazu a stejne tak neni to jejedno:www.radekstepanek.blog.cz!! P.S.:Radkusi best
  • megana

Proč se rozešel s Hingisovou?

a začal si s tou mrchou,mladou,blbou,prohravačkou! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit