-
Parádní byl koncert Madame de Paris *14*
-
Co to video o islámu?? Nejhorší věc na světě, když člověk veřejně propaguje něco, o čem neví ani ho*no!! Uvědomte si laskavě, co děláte!
-
v sobotu jsem byla na představení Quasimodo(kdysi se pro lásku umíralo) a byla jsem nadšená.Opravdu úžasný hlas!!!!!!! *14*
-
Skvěla!!!!
-
Dobry den , dekuja za dopisi zdaravim vaše Radka *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Re: koncert
ten koncert není 28.4. ale 25.5. *3*
www.divadlokalich.cz -
koncert
Milí přátelé, srdečně vás zvu na šansonový koncert " Malá pocta velké Edith". Který se koná 28.4.2010 od 19hod v divadle Kalich. Za doprovodu jazz tria (J.Greifoner, B. Křížek a V. Strnad) a akordeonistky Jany Bezpalcové, vám zahrajeme nejznámější písně nejen z repertoáru Edith Piaf, ale i dalších francouzských interpretů. Těším se na vás. Radula Fišarová -
kleopatra
Včera sem byl na muzikalů KLEOPATRA BYLA SKVĚLA ROVNĚŽ V Dracůlovi i v Angelice.PISNĚ OD E PIAF SE MI LIBY VIC OD RADKY ..VAŠ OBDIVOVATEL Luděk R -
Skvělé !
Paní Radko, jste absolutně skvělá ! Prostě jednička ! Viděla jsem vás v muzikálu Drákula v roli Lorraine a hned jsem si řekla, že si Vás dám do fanclubu :-) Jste opravdu úžasná ! Máte nádherný hlas a krásně zpíváte - třeba i francouzsky :-)
V Duetech...když hvězdy zpívají jste byla s Pavlem Zedníčkem můj nejoblíbenější pár ! Moc jsem Vám fandila . Jako pár jste taky skvělí . -
Re: narozeniny
jste úžasná zpěvačka,jedna z nejlepších u nás.Máte nádherný hlas! jen tak dál, talent se nezapře *3* -
Re: narozeniny
už je to tady *1* -
narozeniny
tak budeme mít za chvíli 31.narozeniny -
Omluva
Všem fanouškům Radky Fišarové se omlouvám, že jsem zvěřejnila na tomhle servru jejich fotky s Radkou bez dovolení. Samozřejmě, že fotky co nejdříve smažu a ještě jednou se vám omlouvám. -
nepopsatelné
viděla jsem s Vámi muzikál Kleopatra, kde jste hrála hlavní roli a byl naprosto úžasný. Hned jsem si kupovala i DVD Kleopatry, tam jste se představila v roli Fulvie. Děkuji za nepopsatelný zážitek, který si budu pamatovat do konce života :-) 19. dubna jsem byla i na muzikálu Angelika, jenže bohužel bez Vás :-( ale zpívejte dál, jste nejlepší zpěvačka co znám a děkuji *4* -
Re: Re: dotaz ohledně CD
Dobrý den, chci vám nesmírně poděkovat za sobotní představení v brněnském Mahenově divadle. Bylo to už počtvrté, co jsem toto představení viděla. Pro mě je to už srdeční záležitost. Moc ráda bych se zeptala, kde a jak bych se mohla dostat k CD, které jste natočila. Ráda bych si udělala radost pod stromečkem. A nejen sama sobě, ale i své dvanáctileté dceři, která byla na dvou z celkem čtyř představení se mnou. Máte můj obdiv a velký dík za to, jakým citlivým způsobem Edith ztvárňujete a připomínáte světu. Zdraví vás Kamila C. -
dotaz Kleopatra
sl. Fišarová, byla jsem se svou sestrou na muzikálu Kleopatra, kde jste hrála právě Kleopatru. Byly jsme absolutně okouzleny Vašim hlasem. Sestře jsem koupila lístek na tento muzikál k narozeninám, a měli jsme z toho skvělý zážitek obě.
proto bych Vás prosila odkaz, kde bychom našli Vaše CD nebo i DVD, kde by jste vystupovala jako Kleopatra.
Předem děkuji. s pozdravem Vaše velká obdivovatelka Věra Chaloupková
PS: ještě by mě zajímalo, jaký nejvyšší tón je ve Vašem rozsahu? -
wow
V neděli jsem navštívila muzikál Angelika, a moc mě zaujal váš zpěv :-) -
Re: dotaz ohledně CD
Dobrý den,
namátkově surfzji na netu a vidím poptávku na naše CD. Jsem ráda, že o něj máte zájem, jen je mi líto, že vaši zprávu nacházím tak pozdě. Pokud tedy Váš zájem o "Pařížské nebe" trvá, moc ráda Vám ho pošu na dobírku. Jen mi pošlete Vaši adresu na mail radka.fisarova@aura-pont.cz
Pře ji Vám krásné dny a pokud budete mít zájem, můžeme Vás i průběžně informovat o koncertech.
S pozdravem Radka Fiarová -
dotaz ohledně CD
sl. Fišarová jsme se svojí ženou vašimi obdivovateli.Vaše šansony jsou skvělé, ale nemůžeme nikde sehnat Vaše CD. Bylo by možné Vás požádat o kontakt na koupi vašeho CD? Měli by jsme zájem hlavně o šansony. Děkuji. Přeji krásný den a hodně úspěchů ve vaší práci. Miloslav Čech