Přejít na výpis diskuzí

Radka Kocurová

OSOBNOST 31.12.2006 
48 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ať růže na cestu sypou se Ti,ať každé přání splní se Ti,ať Tvé srdce má lásku. To Ti přeji k Tvému dnešnímu svátku. Pepíno. *3*
  • Milá Radko, moc gratuluju a přeji hodně zdraví malému a celé Vaší rodině :-)!
  • Už se těším až dítko povyroste a jeho mamka bude rozdávat úsměv z obrazovky. Kremaci při svém věku eště odložím.Hodně štěstí!
  • Dobrý den Radko, přejeme Vám hodně štěstí a ať se Vám vyplní všechna přání jak soukromá, tak pracovní. Pozrdavujte Tomáše.

Petr K. s rodinkou
  • MILÁ RADKO !

VŠECHNO NEJLEPŠÍ K VAŠIM NAROZENINÁM VÁM PŘEJE ELITA (John,Karel,Jiří,Jan,Eva,Jana,Dana,Dáša,Božena a Lenka). *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
  • R.Kocurová - pěkná a mám za to, že i chytrá, ale proč se zahazuje s tím hulvátem, který s takovou chutí vyřvával veřejně vulgárnosti o Dru....kovi - nepochopím ( a nejsem sám ). Nebo ty soutěže miss jsou organizovány opravdu jen pro to, aby se ze společnosti "vypreparovala" pěkná děvčata pro postele bohatých, ať jsou to třeba sebevětší nevychovanci a hulváti ?? Radko rozum do hrsti!!!
    Jarda z Moravy
  • Myslíte to dobře, Petro, ale bohužel // pod vánočním stromečkem těžko budou. Ve 22tt (pokročilé těh.asi tak jako Radka)jsem musela porodit mrtvé miminko a z vlastní zkušenosti vím, že se pak musí min. 6měsíců počkat, aby se tělo jakš takš vzpamatovalo. Ale Radce i já posílám hodně síly a přeji hodně vzájemné lásky s patnerem, aby vše ustáli a brzy se to vytoušené miminko povedlo, i když to tu těžko bude číst.
  • Je to smutné, co se stalo, nikomu bych nic takového nepřála zažít, měla jsem taky veliké problémy v těhu, ale malý se udržel a je krásný,chytrý a je zkrátka náš...první co mě napadlo, že takové, jako populární Hanychová, která v těhu i kouřila dá život vždy to nej a pak jsou tady ti, co si miminko opravdu přejí, dávají mu lásku již od počátku, kdy je ještě zachumlané u maminky v bříšku... a pak :(((( Zase Naše drahá příroda matka je natolik inteligentní, že se dokáže postarat i o dětičky, která by byla nějak poznamenána a na našem světe by se jen trápila...Milá Raduš, hodně sil, lásky a odhodlání a věřím, že se již pod vánočním stromečkem budete radovat opět ze // :)))
  • Kdo ví, jestli nebylo miminko nemocné. Tak jako tak, je to strašně smutné a nikdo si nezaslouží přijít o dítě, ani nenarozené *13*
  • potratila....asi k tomu přispělo i to že kvůli profesi roky málo jedla...
  • Přesně to jsem si dnes taky říkala, pořád má volné oblečení přes bříško, tak uvidíme :-)
  • Nezdá se vám, že je Radka těhotná? Vždycky, když vidím počasí, tak má takové podivné oblečení, co jí zakrývá bříško a párkrát se mi i zdálo, že opravdu nějaké větší bříško má.
  • Fešanda

Tak tuhle rosničku opravdu zbožňuju!!! Je neskutečně krásná! *3* Jen tak dál Radko, máme Vás rádi!!! *4*
  • Fotky

Včera jsem si prohlédl její fotky. Byl to pro mě objev.Jsou moc pěkný. *4*
  • bohudik

Radka

Vse nej k narozeninám *14*
  • mavas

Vse nejlepsi

Vsechno nejlepsi k 29. narozeninam krasko! *4* *14*
  • Narozeniny

Milá Radko
    Všechno nejlepší k narozeninám.
    *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Re: Raduška

Nestačím se divit... Pokud vím, tak Radka Kocurová sestru nemá, natož aby byla Jitka Kocurová její sestra. Pokud mne pamět neklame, Radka má jen staršího bratra. Jsem si naprosto jist. Znám je oba dva, jsou oba naprosto v pohodě. Jak to vím? Bývalý soused a spolužák...
  • Re: ségra

Vashley,no a co? *3*
  • jéé

Radko...máš narozeniny ve stejný den jako já :-) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit