-
ona za to nemůže..
v obličeji příjemná, ale má tak divně rostlé tělo, samá noha samá ruka, já vím je to od přírody ale na miss??, osobně ji přeju hodně štěstí a hodně bohatého ženicha......:-() -
-
Re: ona za to nemůže..
Myslím, že peníze je to poslední, co potřebuje...štěstí však není nikdy dost.L
-
-
Jsi skvělá
Zdravím nejkrásnější holku na světě. Radko jsi vážně skvělá, strašně moc sympatická a působíš velice přirozeným dojmem. Mám s tebou jediný problém, když uvádíš počasí, nikdy nevím jak vlastně bude. Vždy se soustředím jenom na tvoji vizáš a nevnímám co říkáš, ale nevadí od čeho mám net. Kdyby byla každá ženská jako jsi ty, to by bylo na světě nádherně. PáJ. *14* -
-
Re: Jsi skvělá
Ano s tímto mám také problémy. A také se mi při počasí často dostavuje erekce...čím to asi bude XD. *5*
-
-
Radka Kocurová
4.5.07 jsem byla s kamarádkami na módní show salonu Moravec a Radka mi přišla z těch všech modelek nejmilejší!!!Přeju jí,ať se jí daří *4* -
Radka
Radka mi připadá přirozená a působí na mě velice příjemně a inteligentně - i když jsem jí osobně, bohužel, nepoznal a ani nepotkal chjóóó :-((( .... třeba někdy v Karviné :-))) -
Radka a Tomáš
ahoj radko já hlozně moooc miluju tomáše je ten nejhezčí a nejlepší chlap na celým světě tak se ho drž...a odpust mu tu aférku s těma prostitutkama on tě určitě mooc miluje...držím vám palečky...tak at už je konečně svatba
jo a ty si mooc krásná a sympatická holka tak hoodně štěstí vám oboum...pápá *14* *3* *4* -
Bože
Bože, to nemáte nic jinýho na práci, než pomlouvat lidi, který si tu slávu vydřeli ??? Vaší inteligenci bych fakt nechtěla !!! -
Fanda
Jsi nejpeknejsi holka libi semi jak uvadis pocasi si proste dobra mohl bych se zeptat jak se vede jak jde zivot dik za odpoved posles me foto s podpisem dekuju jo a sem fanda i fotbalu nemohla bys me dat fotku s podpisem Tomase Rosickeho moc diki -
Komentáře
Prosím, ať slečna Kocurová oprostí předpověd´ počasí od vlastních komentářů. Komentovat únorových 7°C jako příjemnou teplotu by si nedovolil snad žádný amaterský meteorolog, rozhodně ne v případě, kdy celý národ žehrá na nedostatek sněhu i v místech, kam není možno od vchodu nákupních středisek dohlédnout:-).
*13* -
Nemůžu si pomoct!!!!
Radku znám a dokonce i jejího šupa bráchu a mamču a když se po nějakédobě dívám na tvé fotky nemůžu si pomoct ale hrozně moc mi připomínáš Lorelai z Gilmorových děvčat *4* . No jinak drřím place s Tomášem měj se paaa *4* -
Prosba
Ahoj Radko, měla bych na tebe velkou prosbu - můj přítel je velký fanda tvého přítele Tomáše...a já bych mu chtěla dát hezký dárek pod stromeček, nemohla bys sehnat jeho dres i s podpisem?Udělalo by nám to oboum velkou radost.Jinak ti chci říct, že jsi skvělá a hlavně jseš strašná sympaťanda - tak ať vám to klape!