Přejít na výpis diskuzí

Radka Kudláčková

OSOBNOST 22.4.2007 
19 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Okouzlení

Když spatřilo mé jako oceán modré oko tuto krásu jako květ zářící pod paprsky měsíce..v mžiku se mi převalovala v ústech věta..."Krása nebeská,jako kvítek jasná,jako magická kniha tajná a jako něžný proutek květiny křehká"...toto stvoření krásy jest...s vrozeným šarmem jako CÍSAŘOVNA,usadilo se v mém srdci,a to srdce jej pustit nehodlá...máte rty jako semknutý květ růže,oči jako tvarem mandle v nichž svítí pomněmnkovo-vltavínová barva....vlay paprskem dotčené jež zakryla jako noc barva...musí být hedvábné jako samet...okouzlen jsem ♥♥♥...Vaší krásou jež vůdčí jednoduchost prostého kvítí...a Vaším charismatem jež září i z pouhé fotografie....obdivuji Vás a doufám že ve Vašem štěstí vytrváte...

Váš Romeo
    P.S.nemyslete si že jsem ůchylný muž...líbí se mi poezie...a teď jsem jí využil...

*3* ...hste krásná,važte si tohoto daru.
  • k

Chjo,naše bývalá třídní učitelka *9*
  • sir

Je to proste kocka!!!
  • Ahoj

Ahojda Ráďo. Marťa Bartoňová mi řekla o těchto stránkách, tak jsem se na ně musela podívat. Chci ti jen říct, že ti to na těch fotečkách moc sluší a jen tak dál. Ať ti to všechno vychází. Lucka Morávková *3*
  • Radka

Je to ta nejlepší učitelka a super holka na světě zatím *1* a je taky hezká od přírody!takže nemám co vytknout! *3*
    • Pan čelka good:-D

Jj...nej učitelka na světě *5* ...opravdu je super že se jí poštěstilo...zasloužila jste si to paní učitelko!...mít třídu jako je ta naše??...to je krutý pro vás...když jste ještě mladá...přeji vám hodně štěstí..(s)mějte se!!...Bára J. *4*
    • Re: Radka

jj, vážně moc hezká...vždycky byla milá a slušná.
      • Re: Re: Radka

jak to muzes vedet
        • Re: Re: Re: Radka

znám ji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit