Přejít na výpis diskuzí

Radka Kudláčková

OSOBNOST 22.4.2007 
19 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skvělá učitelka

nejlepši učitelka
  • Reklama

V tomhle městě Radka vyrůstala: www.hermanuv-mestec.cz
  • vzpomínky

Dobrý den paní,slečno Radko Kudláčková snad si mě ještě pamatujete a kdyby ne tak přece jen jsou to skoro dva roky myslim co jsem se vyděly naposledy.Určitě ted vedete svůj život od minuty k minutě jelikož v modelinku se asi holt musí člověk otáčet a doufám že se máte dobře a že vás to baví ,ale nic méně i když někteří lidé které jste učila pro váš život až tak důležití nebyly tak vy pro ně ano proto se s vámi pokouším spojit tímto způsobem a také se vás zeptat jestli by ste urvala kousek vašeho času na nějaký sraz s bývalou devátou c. možná že tam asi nepříjdou všichni jelikož už se moc nestíkáme ani mezi sebou ale jedno vim určitě že já ,David Stibor a Katka dlabolová by sme se určitě hodně snažily aby sme vás mohli zase vydět . Kdybyste souhlasila a chtěla se s námi sejít tak prosím někomu z nás napište na email aby se tato schůzka mohla uskutečit. děkuji. ps: na chyby prosím neber ohled jestli si vzpomenete tak jsem byl vždy na češtinu břídil :-) *3*
  • bohudik

radka

Vse nejlepší k narozeninam *4* *4* *4*
  • Hoj/Dobrý den

Ahoj nebo Dobrý den,
    Pamatujete na starou dobrou 8. třídu, kde jsme vás měli jako třídní účitelku a také na ty časté třídnické hodiny, kdy jsme si sedli do kruhu a povídali to, co si myslíme o ostatních a tak jsme si zlepšovali vztahy ve třídě? Fakt mi to chybí. Jste krásná, milá a chytrá a to si jen tak nějakému žákovi nestane. Měli jsme štěstí, že jsme dostali zrovna vás. Já jsem jeden z těch, co na učení kašlalo a tudíž mi to ani moc nešlo, ale to asi víte z hodin AJ.. Ale již jsem zjistil, že jste měla pravdu v tom, že se učit prostě musíme, pokud chceme dosáhnout vysoko. Jsem na střední a zatím mám maximálně 2. Musím se ovšem učit, ale když je motivace, tak mě to i baví. Máme tě rádi a přejem ti co nejvíce úspěchu! podepsán Robin Ševčík *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit