Přejít na výpis diskuzí

Reba McEntire

OSOBNOST 31.12.2006 
18 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.youtube.com/watch?v=RjWCZB08UW0 nejlepší song *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • máš pravdu :DDDDDDD
  • výborná zpěvačka :DD i herečka :DDDDDDD I love Reba McEntire
  • Reba je můj největší miláček a její písničky znám téměř všechny anení písnička,která by jse mi od ní nelíbila.A taky jedu kvůli ní do Améru a těším se na její konzerty.Ylove You Reba....
  • Ahoj, já ji taky poslouchám asi 10 let. Je to dokonalá zpěvačka, jedna z nejlepších.
  • reba je docela dobrá hraje výborně např. deník zasloužile matky *3* *14*
  • Reba je nej ... <3

Podle mě je Reba opravdu jedinečná zpěvačka ... Ikdyž jejímu hudebnímu stylu moc neholduju její písničky.... Jsou nádherné nejvíce se mi líbí "I am a survior", "Youre gonna be","Consider Me Gone", "Fancy" a spousta dalších ... A souhlasím s Vámi všemi ... Reba je prostě nejlepší ...
  • Film?

Ahoj, jen jsem se chtěla zeptat, on existuje film Reba(Deník zasloužilé matky)? jmenuje je se to Reba: The movie...ale bohužel neumim moc anglicky, takže teď nevim...nevíte o tom někdo něco víc? Jestli se podle toho seriálu natočil film? Tady odkaz : http://www.youtube.com/watch?v=v0V0 L9Fp4XM

Díky moc. Reba je skvělá.
  • Re: Re: Reba

Ahoj Dane, tak ten koncert ti fakt závidím. Vůbec jsem nezaregistrovala že nějaké evropské turné bylo, no moje chyba... *4* Souhlasím že písničky z 90 let jsou její nejpovedenější. A co říkáš na poslední album.
  • Re: Reba

Ahoj Báro - nemůžu nereagovat. Poslouhchám Rebu skoro 16 let a je to pro mě naprostá hudební jednička, mám všechna její alba. Jsem rád, že se konečně našel někdo, kdo ji zná (asi díky seriálu). Byl jsem i na jejím koncertě v rámci jejího jediného evropského turné před deseti lety a bylo to úžasné! Osobně nejvíc doporučuju období první poloviny devadesátých let - písně a videa "The Night The Lights Went Out In Georgia", "Is There Life Out There", "Take It Back", "The Heart Won´t Lie" /duet s Vince Gillem/, "And Still" a další. O již zmíněných "Fancy" a "Does He Love You" nemluvě. A co je opravdový skvost - "She Thinks His Name Was John"

REBĚ ZDAR!! *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Reba

Myslím, že s Kelly to vypadá opravdu slibně, to souhlasím. Zkusila jsem ty další písničky od Rebe a bylo to fajn. Líbilo se mi to. *3*
  • Re: Re: Re: Re: Reba

Jojo. Taky mě to překvapilo, myslím že díky tomu turné Kelly hodně stoupla v ceně a má celkem slušně našlápnutou kariéru. *4*
  • Re: Re: Re: Reba

Moc děkuju za další doporučení. To s Kelly Clarkson jsem viděla. Překvapilo mě, že jsou s Rebou takové kámošky. Vůbec jsem to netušila. *4*
  • Re: Re: Reba

Souhlasím, písnička je skvělá i ten klip se povedl. Ještě můžu doporučit "Because Of You" s Kelly Clarkson, "Does He Love You" s Lindou Davis-za tu dostala Gramy "Till You Love Me" a "Fancy". Ty poslední dvě doporučuju v koncertních verzích, stojí za to... *4*
  • Re: Reba

Moc ráda jsem si přečetla tyto informace o ní. Rozhodně souhlasím, že ve svém věku vypadá opravdu moc hezky.
    Na youtube mě velice oslovilo video s písničkou You're gonna be. *4*
  • Reba

Reba McEntire je v USA skutečnou ikonou, žijící legendou americké country. Uctívanější jsou snad jenom Dolly Parton a Loretta Lynn. Je to skvělá zpěvačka což se naplno projevuje v jejích živých vystoupení. Ještě jsem jí neslyšela zaspívat falešně. *4* Letos vydala desku "Keep On Loving You" a stala se nejúspěšnější zpěvačkou country v historii.
    Poslouchám jí téměř 20 let a s potěšením konstatuji že s přibívajícím věkem je stále lepší a lepší. Doufám že jí to ještě dlouho vydrží, ostatně ve svých 54 letech vypadá fantasticky. *4*
  • Re: Deník zasloužilé matky

Rebu McEntire neznám moc dlouho ani zatím nijak moc dobře. Na youtube jsem si ale poslechla pár písniček od ní a myslím, že zpívá opravdu hezky. *4*
  • Deník zasloužilé matky

Reba McEntire je pro mě skoro neznámá.Dozvěděl jsem se o ní teprve nedávno,ale myslím,že je dobrá herečka.V seriálu Deník zasloužilé matky se mi jako Reba Hartová líbila.Jako zpěvačku ji neznám,ale to se může změnit.Přeji jí hodně štěstí!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit