-
Happy Birthday honey :-* =)
-
Je super moooc super a nej je Friday *14* *14* *14* *14* *1* *15* *3* *4*
Ale My Moment je takový zvlaštní ale dobrý *1* *1* *1* -
Já písničku " Friday " mám v mobilu a když jedu autobusem domů tak si tam dám sluchátka a poslouchám s nadšením tuhle píseň :DDD
-
Podle mě je super. Určitě zpívá líp než já a písničku 'Friday' miluju! Složili byste snad něco lepšího? Já teda rozhodně ne, takže shut up :*
A vůbec bych jí neřekla 15, je strašně hezká! :) -
Rebeccu neposlouchám, ale někdy si jí pustím a je docela v pohodě! Ty kteří jí nemají rádi ať sem nelezou, my vám taky nechodíme za vašima zpěvákama a nepíšeme tak svoje názory *8*
-
Jak tak poslouchám to "Friday", tak ještě určitě chodí na základku a neměla by chodit za školu když je hudební výchova
-
LOL sem si myslela ža jíje nějak kolem 20 ale jí je 14 ??? WOW *8*
-
rebecca má přenádhrný písničky *3* má nej zpěvačka♥♥♥☺☻♦♣♠•8◘○♫☼♀↓♫♀↨→∟jsem ráde že jí je 14 *12*
-
Rebecca je super děte se vycpat jestli se vám nelíbí. *16*
-
nic o tom nevíš tak nepiš blbiny. *16*
-
Je užasná zamiloval jsem se do ní bomaba hlas fakt je boží moc super. *1* *2* *2* *15* *15* *15* *3* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *1* *5* *5* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Rebecca je podle mě fajn.A ostatní co jí nemáte rádi tak jí neposlouchejte.Někdo jí má narozdíl od vás rád. *1* *14*
-
Rebecca má docela utahaný hlas jen na začátku a dokola zpívá jen to Friday friday bože kdyby tam dala trochu jinej text.Pak ta písnička jde docela v poho a přiznám se i 5Angels jsou lepší než ona. *1* *2* *14* *4* *3*
-
zpívat neumí .. ale je docela hezká ... ale příde mi aji trochu namyšlená
-
Madonna neumí zpívat? Dobrý vtip *1* Oproti Rebecce Black je Madonna operní pěvkyně *3* Rebecca "zpívá", jak kdyby u toho měla zacpaný nos *15*
-
*3* *14* *4* *5* *6* *7* *9* *13* *10* *11* *12* *16* *1* *2* *15*
-
mě Rebecca nevadí ale vypadá trochu namyšleně no *4*
-
Dyt vubec neumi zpivat a mysli si, buhvijaka neni hnevzda. Ale je fakt, ze bych ji rekla vic jak 14, mozna tak 16-17. Ale co se tyce zpevu, je to des...
-
Zajímavé,jak se vždy v těch klipech celou dobu vydrží usmívat,to bych nedokázal *1*
-
Tedy takhle blbě a jednostranně napsanej životopis jsem tu snad ještě nečet! Že klip vidělo 57 mil je už zastaralej údaj, navíc většina hlasovala "nelíbí se mi".
Vyzývám správce na OSOBNOSTI.cz (jestli autor delfin nemá dostatečná oprávnění a dostatek soudnosti, aby svůj "výtvor" promazal a upravil třeba podle článku http://magos.osobnosti.cz/rebecca-black-odesla-ze-skoly-kvuli-neustale-sikane-3126 ), aby tu hrůzu smazal.
BTW ten klip zpívala fakt strašně *11*