-
Zajímavé,jak se vždy v těch klipech celou dobu vydrží usmívat,to bych nedokázal *1*
-
další náctiletá rádoby zpěvačka. Kam ten hudební průmysl spěje? To je hrozný.. Miley Cyrus, Bieber a teď 14-letá Rebecca.. kur*a to nejde prostě.. za chvilku budou vládnout hudbě školačky a školáci - Bieber, Rebecca a potom náš národní trapas: luštěla nebo 5angels. Co bude další? To ani nechci vědět, o této krávě jsem se dozvěděl nedávno, snad těch debílků už víc nebude.. a o věčný zvýraznění se postarají ty ,,cool'' časopisy typu bravo.. ach jo..
-
mě Rebecca nevadí ale vypadá trochu namyšleně no *4*
-
Rebecca je super děte se vycpat jestli se vám nelíbí. *16*
-
LOL sem si myslela ža jíje nějak kolem 20 ale jí je 14 ??? WOW *8*
-
Rebeccu neposlouchám, ale někdy si jí pustím a je docela v pohodě! Ty kteří jí nemají rádi ať sem nelezou, my vám taky nechodíme za vašima zpěvákama a nepíšeme tak svoje názory *8*
-
Ten zpěv se opravdu nedá poslouchat, jestli jí to zůstane i v dospělosti, tak to chudák holka.
-
Podle mě je super. Určitě zpívá líp než já a písničku 'Friday' miluju! Složili byste snad něco lepšího? Já teda rozhodně ne, takže shut up :*
A vůbec bych jí neřekla 15, je strašně hezká! :) -
Je užasná zamiloval jsem se do ní bomaba hlas fakt je boží moc super. *1* *2* *2* *15* *15* *15* *3* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *1* *5* *5* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Rebecca je podle mě fajn.A ostatní co jí nemáte rádi tak jí neposlouchejte.Někdo jí má narozdíl od vás rád. *1* *14*